Vážná nehoda čtyř vozidel u Benešova

Ilustrační foto z dřívější dopravní nehody v úseku Tužinka
Ilustrační foto z dřívější dopravní nehody v úseku Tužinka

Dva kilometry od Benešova na rychlostní silnici v úseku Tužinka byly při dopravní nehodě dva lidé těžce zranění a tři lehce. Příčina havárie se vyšetřuje.

reklama

Před půl desátou dopoledne došlo na rychlostní komunikaci 1/3 dva kilometry od Benešova směrem do Prahy k nehodě tří osobních vozidel a jedné dodávky. 

Dvě těžká zranění

"Dvě osoby utrpěly těžké zranění, tři byly zraněny lehce. Dvě zaklíněné osoby museli z vozidel vyprostit hasiči. Na místo letěl i záchranářský vrtulník, který transportoval jednoho z těžce zraněných do pražské nemocnice. Příčinu této události nyní zjišťuje vyšetřovatel dopravních nehod," sdělila policejní mluvčí Eva Stulíková.  

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/vazna-nehoda-ctyr-vozidel-u-benesova-18307
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.