Hledaná dívka z Brandýska přišla na policejní služebnu

Dívka se schovávala na území obce Káraný. Nic se jí nestalo.
Dívka se schovávala na území obce Káraný. Nic se jí nestalo.

Přinášíme oficiální informace od Policie ČR ohledně nalezení hledané třináctileté dívky z Brandýska.

reklama

Přišla s matkou na policejní služebnu

Dívka z Brandýska již od středy 9. prosince večer nebyla uváděna v databázi hledaných osob. Policejní mluvčí Eva Stulíková ve čtvrtek 10. prosince redaktorce ČtiDoma.cz potvrdila, že se třináctiletá dívka našla. "Včera ve večerních hodinách se dívka dostavila v doprovodu své matky na obvodní oddělení Brandýs nad Labem s tím, že se dobrovolně vrátila domů," řekla Eva Stulíková.

Na facebookové diskuzi byla zveřejněna neoficiální informace, že se dívka nacházela v obci Káraný. Tuto informaci mluvčí Policie ČR Stulíková potvrdila: "Dívka nám potvrdila, že se skutečně zdržovala v katastru obce Káraný, avšak odmítla uvést další podrobnosti ke svému pobytu."

 

Je v pořádku

Lucii se nic nestalo. "Byla nezraněná, nezjistili jsme, že by na ní došlo ke spáchání nějakého trestného činu, takže všechno dopadlo v pořádku," uvedla Eva Stulíková.

Podle ní velice pomohlo zveřejnění informace: "Dostali jsme díky zveřejnění řadu poznatků od občanů, které jsme mohli prověřit. Jsme rádi, že to takhle dobře dopadlo." 

 

Mohlo by vás zajímat

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/hledana-divka-z-brandyska-prisla-na-policejni-sluzebnu-18580
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.