Těhotná řidička po autonehodě skončila na chirurgii

Jedno z aut skončilo ve škarpě. Ulice Velvarská ve Velké Bučině musela být uzavřena.
zdroj: Facebook/Hasičský záchranný sbor Kralupy nad Vltavou
Zobrazit fotogalerii (5)
Jedno z aut skončilo ve škarpě. Ulice Velvarská ve Velké Bučině musela být uzavřena.

Velvarská silnice u Velké Bučiny byla na několik hodin uzavřena kvůli autonehodě dvou osobních aut. Nejely ani vlaky.

reklama

 

Těhotná řidička skončila ve slánské nemocnici

Kralupští hasiči vyjeli 6. ledna 2016 po 9. hodině k dopravní nehodě u Velké Bučiny dvou osobáků. Kvůli nim byla uzavřena velvarská silnice.

Provoz byl zastaven také na železnici. Všechny vlaky v úseku Velvary - Kralupy nad Vltavou předměstí a zpět byly nahrazeny autobusem náhradní dopravy. Podle webu Českých drah vlaky začaly jezdit ve 13:15.

Na místo přijeli příslušníci HZS Kralupy nad Vltavou a také z Hasičského záchranného sboru SŽDC z Kralup nad Vltavou. Před polednem se vrátili na svoji základnu.

Jedno z aut skončilo v příkopu, druhé v kolejišti asi 300 metrů před silem. Řidička byla v autě zaklíněná a museli ji vyprostit hasiči. "Při nehodě byla zraněna jedna osoba, které byla příslušníky poskytnuta předlékařská pomoc do příjezdu záchranné služby. Následně byla předána do péče ASČR Kralupy a převezena do nemocnice," uvádějí kralupští hasiči.

 "Žena byla přepravena do Slaného na chirurgii. Byla zajištěna. Utrpěla zhmoždění boku a dolní končetiny, jedná se o lehčí poranění. Řidička je těhotná, tak byla do nemocnice odvezena i kvůli dalším dovyšetřením," řekla ČtiDoma.cz Petra Effenbergerová, mluvčí ZZS.

Další nehody v okolí
Kvůli sněhu či alkoholu v krvi stalo několik dalších nehod v okolí. Včera u Zdib srazil řidič dítě na přechodu, na Mělnicku na Nový rok jezdili opilí řidiči, další srazil 91letou babičku.
Kralupští hasiči měli napilno i během Silvestra.
reklama
#hasiči #autonehoda

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.