Pohřešovaný spáchal sebevraždu

Muže se i přes rychlou pomoc zachránit nepodařilo.
Zdroj: www.wikipedia.org
Muže se i přes rychlou pomoc zachránit nepodařilo.

Velká pátrací akce se rozjela 13. ledna. Důvodem byl předpoklad, že šestapadesátiletý muž chce spáchat sebevraždu.
 

reklama

Po přijetí oznámení na policii v Mladé Boleslavi o nebezpečí mužova činu kriminalisté do akce nasadili téměř všechny hlídky v terénu a psovoda. Zasahující policisté pročesali terén v okolí Krnska, Pískové Lhoty a Jizerního Vtelna, kde byl nakonec dnes vrtulníkem vypátrán. 

Po příjezdu na místo kriminalisté zjistili, že má muž střelné poranění. Zasahující policisté muži okamžitě poskytli první pomoc. Na místo povolali také vrtulník letecké záchranné služby a sanitu. Po převozu do nemocnice však muž na následky svého poranění zemřel.

Na místo rovněž vyjela výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování, která provedla ohledání místa činu, zajistila stopy a shromáždila veškeré důkazy pro následné vyšetřování případu.

reklama
#policie #smrt #mrtvola #záchranná služba

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.