Pozor na psy, traviči psů opět řádí

Nebezpečných míst může být více. Myslete za své psí miláčky

Majitelé psích miláčků pozor. V okolí Mladé Boleslavi se dnes našly návnady na psy, které jsou propíchány hřebíky.

reklama

Majitele psů, buďte při venčení obezřetní. V Mladé Boleslavi, Mnichově Hradišti a v obci Skokov se našlo velké množství návnady na psy - lákavé buřty propíchané však velkým množstvím hřebíků.

Návnada u odbočky k lesu

„Návnada byla hned u hlavní silnice v trávě, u odbočky k lesu. Chodí tam turisté na procházky, děti na vyjížďky na koních, cyklisti, lidé na procházky se psy i rodiče s dětmi,“ říká nálezkyně návnady Lucie Šmachová.

Kdyby ji pes sežral, rozervou mu střeva a během pár minut může i zemřít. Je potřeba jej velmi rychle dopravit k veterináři.

Tato konkrétní návnada v obci Skokov u domu číslo 19 byla odstraněna. Mohou se však v okolí nacházet další, proto své psy mějte pod větším dohledem.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/pozor-na-psy-travici-psu-opet-radi-20565
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.