Zloděj utekl se zlatými prsteny z klenotnictví v Modřanech

Zdroj: Policie ČR
Zobrazit fotogalerii (3)

Ve zlatnictví odcizil plato s 56 zlatými prsteny za více než 200 tisíc korun. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera a policie se při pátrání obrací na případné svědky se žádostí o pomoc.

reklama

Policie Modřany pátrá po zloději, který kradl v pondělí 11. dubna 2016 okolo půl čtvrté odpoledne ve zlatnictví v Praze 4 na Sofijském náměstí. "Neznámý muž si nechal od prodavačky vyndat z prodejního pultu celé plato se šperky, které pak sebral a dal se s ním na útěk. Prodavačka pachatele krátce pronásledovala, leč bezúspěšně," sdělil mluvčí policistů Jan Daněk. 

Krádeží 56 zlatých prstenů došlo ke škodě přes 200 tisíc korun. Za spáchání trestného činu krádeže v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Podobu podezřelého muže zachytily bezpečnostní kamery. Pokud podezřelého muže poznáváte, volejte linku 158.

 

reklama
#zloděj #krádež #pátrání #policie #zlato #prsten

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.