Dívka se oběsila v den vysvědčení, o smrti psala na Facebooku

Zatím se neví, zda tragédie souvisí s vysvědčením
Ilustrační foto: Městská policie Přerov
Zatím se neví, zda tragédie souvisí s vysvědčením

Obrovská tragédie se stala v Buštěhradě na Kladensku. Náhodný kolemjdoucí našel včera, tedy v den vysvědčení, v místním parku oběšenou sedmnáctiletou dívku. Otázkou je, proč? Podle všeho totiž o smrti často psala na svém profilu na Facebooku.

reklama

Policie je zatím na informace skoupá. "Vzhledem k citlivosti případu nebudeme dále nic zveřejňovat. Mohu jen potvrdit, že jsme opravdu vyjížděli k nálezu oběšené dívky," řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. V každém případě byla nařízena soudní pitva, která však zřejmě nepřinese nic zásadního a nového. 

Její sestra spáchala sebevraždu. Nikdy si to neodpustí...

Mnohem důležitější otázkou je, zda sebevražda souvisí s vysvědčením. K tragédii se totiž mohlo schylovat už delší dobu. Navíc je docela dobře možné, že dívka svým způsobem volala o pomoc. Bohužel ji však nikdo nevyslyšel.

Způsobů, jak odejít ze světa, je hodně. Tento muž skočil z Orloje.

Už na konci loňského roku si totiž na profil na sociální síti napsala úryvek z písně Oběšenec a přidala hrůznou fotku. "V krku křupne a člověk se zhoupne, je za tím zrada, lásky dluhy nebo vražda? Tělo se uvolňuje a skládá se do keře, smrt už otevřela dveře!" Je tohle normální status mladé puberťačky? Škoda, že se někdo nezačal zajímat dřív. Kdo ví, třeba se mohl zachránit jeden lidský život. 

 

reklama
#oběšená dívka #vysvědčení #tragédie v den vysvědčení #oběšenou našli v parku

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.