Lesní dělník pořezaný motorovou pilou a zraněný cyklista

Hasiči poskytli první pomoc
http://www.oshkh.cz/
Hasiči poskytli první pomoc

V Kutné Hoře hasiči zachraňovali lesního dělníka, který se pořezal svou motorovou pilou v lese. Pomohli i zraněnému cyklistovi a zároveň si vyzkoušeli práci pod vodní clonou.

reklama

Hasičská práce je mnohdy velmi náročná a přináší nečekané scénáře, své o tom vědí v Kutné Hoře, kde si několik z nich mohli vyzkoušet. 

V sobotu 22. října proběhla pod hrází údolní nádrže Švihov v Nesměřicích akce Kutnohorský hasič.

Hasiči si vyzkoušeli ochranu hasiče vodní clonou a použití žebříku při zásahu. První pomoc poskytli zraněnému cyklistovi a lesnímu dělníkovi, který se pořezal motorovou pilou. 

Odbornou přípravu absolvovalo celkem 46 hasičů a hasiček. Pří zásahu zasahovala i záchranná služba.

 

 

reklama
#hasiči #zásah #cvičení #Kutná Hora #pořezaný #v lese #hasičské cvičení #cyklista zraněný #motorová pila #ochrana hasiče

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.