Při přecházení silnice upadl a usnul. Opilec pak nadýchal 3 promile

Pokud usnete na stole, není to to nejhorší, co se vám může stát
pixabay.com
Pokud usnete na stole, není to to nejhorší, co se vám může stát

Policisté zachraňovali muže, který usnul na ulici. Cizinec byl opilý tak, že nebyl schopný chůze, péči o něj převzali záchranáři.

reklama

Konec října znamená chladné počasí, ale ani to zřejmě neprobralo krátce před osmou hodinou opilého cizince v Úvalech.

Při přecházení silnice muž upadl na silnici, jelikož již nezvládl chůzi a nebyl schopný se zvednout, tak usnul. "Muž ležel uprostřed cesty, nehýbal se a neragoval na žádné podněty," vysvětlila tisková mluvčí policie Eva Kropáčová, proč policisté zavolali záchranku.

S policisty začal muž komunikovat až po tom, co záchranka dorazila. Okamžitě z jeho dechu ucítili alkohol a měli pravdu. Pětatřicetiletý muž byl silně opilý, nadýchal 3 promile.

Tento muž začíná být pro záchranáře známá firma. Den předtím jej odvezli do nemocnice v Říčanech poté, co ho našli v podobném stavu rovněž na ulici. Z Říčan se však vrátil nejspíš ještě v nočních hodninách a pak v Úvalech dál pokračoval v pití.  "Tentokrát jej s tržnou ranou v obličeji záchranáři opět převezli do nemocnice k dalšímu vyšetření," vysvětila postup práce policistů tisková mluvčí Eva Kropáčová.
 

reklama
#policie #záchranka #alkoholik #opilý muž #opilý cizinec #zraněný opilec #spát venku #usnul na silnici

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.