Požár totálně zničil auto v Kladně

Totálně zničené auto. Zázrak, že to řidič přežil
HZS Středočeského kraje
Zobrazit fotogalerii (3)
Totálně zničené auto. Zázrak, že to řidič přežil

Požár totálně zlikvidoval Peugeota, ze kterého řidič naštěstí vyvázl bez zranění. Příčinou byla závada v rozvodu elektroinstalace. 

reklama

Děsivě vypadající požár osobního auta se rozhořel na Kladensku v obci Hvězda. Kdyby řidič jezdil na plyn, výbuch mohl zabít jeho i ostatní. 

"Zcela zničené auto přijeli hasiči uhasit za obec Hvězda v 5:44," vysvětlil tiskový mluvčí hasičů Ladislav Holomčík. Řidič unikl z auta dříve, než se požár rozšířil. "Za požár mohla porucha na rozvodu elektroinstalace," vysvětlil důvod vzniku požáru Ladislav Holomčík.

Požáry, které se rozhoří kvůli elektroinstalaci, se dají často v začátku uhasit malým hasicím přístrojem. Ten sice není povinnou výbavou auta, ale může uchránit mnohé. Hasicí přístroj byste však nikdy neměli nechávat volně v prostoru auta. Při nehodě se těžký letící předmět může stát smrtícím. 

reklama
#auto #požár #řidič #hasiči #nehoda #policie #zranění #kladno #Hvězda #závada na elektroinstalaci

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.