První sníh a námraza. Autobusy nevyjely, auta končila v příkopech

Námraza a sníh na silnici vedou ke smyku
 

Dnešní sněžný poprašek a náledí zkomplikovalo dopravu. Některé autobusy vůbec nevyjely, lidé mrzli na zastávkách zbytečně.

Vjedete do zatáčky, když najednou auto nedělá, co chcete. Dostali jste smyk. Taková je dnešní ranní zkušenost mnoha řidičů ve Středočeském kraji. Naštěstí se nehody obešly bez zranění.

Policie a hasiči byli dnešní ráno vyjetí skoro ve všech městech. Náledí zkomplikovalo život řičidům na 6. kilometru dálnice D10 ve směru na Turnov​, kde do sebe narazily náklaďák a auto, které záhy skončilo v poli. Všechno bez zranění. U Chrášťan ​na kopci kopci ve směru na Chýni ​nabourala tři auta, opět kvůli náledí. Tam si nehody museli řidiči objet objízdnou trasou. Komunikace byla označena za nesjízdnou a neprojely ani autobusy. Provoz byl obnoven až po osmé. U Černošic a u Čáslavi na Kutnohorsku ​rovněž skončila dvě auta v příkopu. Další nehoda dvou aut se stala v Říčanech směrem z Prahy na Kutnou Horu. Mezi Radonicemi a Brandýsem nad Labem havarovalo nákladní auto s osobním. 

Na silnici v zájmu bezpečnosti, avšak k vzteku cestujícím, nevyjely autobusy v Chrášťanech a v Úněticích. (Tam šlo o linky 355 a 359.)