PÁTRÁNÍ: Pohřešovaná žena je stále nezvěstná. Poznáte ji?

Žena se ještě několik dní ozývala, pak přestala
policie. cz
Žena se ještě několik dní ozývala, pak přestala

Policie už od 13. prosince pátrá po ženě z Prahy, která se ztratila na cestě z Benešova, když jela od svých rodičů. Několik dní ji bylo ještě možné kontaktovat telefonem, pak se ztratila úplně.

reklama

Pohřešovaná žena byla naposledy viděna 13. prosince kolem šestnácté hodiny při odchodu z domu svých rodičů na Benešovsku. 

"Ještě do 16. prosince ji bylo možné kontaktovat mobilem, brala telefon a odepisovala na zprávy. Jenže hned 17. prosince přestala komunikovat úplně," vysvětlil tiskový mluvčí policie Zdeněk Chalupa. Žena od té doby nekontaktovala nikoho z rodiny.  "Předpokládáme, že by se měla pohybovat někde v Praze," dodal Zdeněk Chalupa.

Jak ji poznáte?
Pohřešované Zuzaně Lipárové je 38 let, měří 150 centimetrů a její postava je štíhlá. Má  kratší hnědočerné mírně vlnité vlasy, s pěšinkou vpravo, a hnědé oči. Při odchodu z domu byla oblečená do černé bundy s kapucí, černých legín a vínového svetru. Obuté měla černé kozačky na podpatku a u sebe dámskou černou kabelku.

Pokud víte, kde se žena nachází, podejte tyto informace na nejbližší policejní služebně. Zavolat můžete i přímo kriminalistům na číslo 974 871 531 nebo využijte linku 158.

reklama
#policie #pátrání #Benešov #pohřešovaná

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.