Nová kavárna při hospicu v Čerčanech

Pro cyklisty je připraven i stojan na kola
Kavárna U dobrého pastýře
Pro cyklisty je připraven i stojan na kola

Kavárna U dobrého pastýře je v provozu druhým týdnem a na návštěvnost si rozhodně nestěžuje.

reklama

Podnik provozují Lucie Marešová a Hana Pacosová. "Chodí k nám lidé docházející do hospicu na návštěvy i lidé z venku. S počtem klientů jsme spokojeni," říká Lucie Marešová.

Nabídka hospicu

Hospic má v kavárně nabídku výrobků ze stacionáře, například malovaná trička, keramiku, šperky a šátky. Vedle příjmu z nájmu kavárny tak ještě získává na benefičním prodeji.

Předškolková skupinka

Každý čtvrtek se schází skupina maminek s dětmi do tří let před nástupem do školky. Zpívají písničky, recitují básničky. Vyrábějí drobnosti z papíru, které si mohou děti odnést.  Pro ty nejmenší slouží dětský koutek a venkovní hřiště s pískovištěm.

 

 

reklama
#kavárna #Hospic Dobrého pastýře

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.