Romantická komedie s nestárnoucí Brooke Shields: Proč se (ne)dívat na Vánoční hrad?

Brooke Shields se nová romantická komedie zalíbila zejména proto, že je o ženě v jejím věku
Foto: ShowPix
Brooke Shields se nová romantická komedie zalíbila zejména proto, že je o ženě v jejím věku

Jedna z nejznámějších modelek vůbec, Brooke Shields, natočila nový film. Jde o romantickou komedii s krásnou vánoční atmosférou. Shields ani s přibývajícími léty neztrácí na půvabu a muži se po ní stále otáčejí. To samé platí i o hlavní hrdince, kterou ve filmu ztvárňuje. Herečka prozradila, proč se na film zkrátka musíte podívat.

reklama

Film je momentálně ke zhlédnutí na netflixu, dokonce se na stránce probojoval na první místo v oblíbenosti v České republice, rozhodně to tedy stojí za to.

Shields hraje v komedii spisovatelku těsně po rozvodu, která se snaží uniknout před obrovským skandálem; rozhodne se tak na nějaký čas zmizet do Skotska, kde si na první pohled oblíbí tamní zámek a také nevrlého vévodu, který v něm bydlí.

Většina fanoušků herečky se shoduje na tom, že tato romantická komedie byla přesně to, co potřebovali. Stejně to cítí i samotná Brooke Shields. O své nové roli promluvila v televizní show Today.

„Myslím si, že tahle komedie je přesně to, co jsme potřebovali. Na mě zkrátka působila jako lék. Byla jsem hrozně nadšená, že ji mohu natáčet během pandemie a navíc ve Skotsku,“ prozradila herečka.

„Byla jsem tam tři měsíce a dokonce jsem i byla ubytovaná blízko zámku. Každé ráno, když jsem se podívala z okna, tak jsem ho viděla Ten výhled byl úžasný,“ popsala Shields svoje zážitky z natáčení.

„Strašně mě to bavilo, zvláště po tom období, které jsme všichni museli vytrpět,“ svěřila se. Brooke také nezapomněla vyjádřit svoje sympatie se scénářem: „Líbilo se mi na tom, že je to o ženě mého věku. Je mi 56 a je to o někom v mém věku, jsem nadšená. Určitě to spoustě lidí dodá naději, že i v pokročilém věku můžete najít lásku.“

Dále také prozradila, že je tento snímek skvělou volbou také pro milovníky psů. Hraje v něm totiž roztomilý čtyřnohý domácí mazlíček Hamish, kterého si všichni oblíbili.

Zdroj: Today

KAM DÁL: Brooke Shields nestárne. Ukázala svou dokonalou postavu.

reklama
#film a herci #netflix #romantivká komedie #vánoční hrad #brooke shields

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.