Český Vangelis Richard Pachman. S fanynkami se rozhodně nenudí

Oblíbený muzikant Richard Pachman si to se svými fanynkami užije
osobnost

Zpěvák, hudební skladatel, textař a klávesista v jedné osobě si nemůže stěžovat na nedostatek obdivovatelek. V jeho hudebním i osobním životě se kvůli nim nikdy nenudil a zažil spoustu úsměvných příhod. Jedna slečna se mu dokonce vyznala, že ho „myluje“.

reklama

Svou uměleckou dráhu nastartoval v 90. letech minulého století. Zaznamenal ohromný úspěch a získal si řadu věrných fanynek, které jej někdy doslova pronásledují. Proslavil se nejen jako všestranný muzikant, ale úspěch zaznamenala i jeho výtvarná tvorba, jak se dočteme na richardpachman.cz. Do povědomí se dostal hlavně díky své relaxační hudbě, ačkoliv tvořil i filmové, duchovní a taneční skladby.

Omyl v posteli

Richard Pachman má dvojníka, který se živil jako moderátor. Je to zároveň jeho dobrý kamarád, a proto jednou došlo k úsměvné záměně. Jeho kamarád mu je velmi podobný, a proto si je lidé pletli. „Běžně se mi stávalo, že mu lidé psali, že viděli jeho klip v televizi a že skládá hezkou hudbu,“ tvrdí Pachman v knize Roberta Rohála Trapasy slavných.

Jednou došlo k tomu, že se kamarád vyspal s nějakou slečnou, která si myslela, že sbalila Pachmana. Byl to však omyl. Pachmanův dvojník se nejspíš nepředstavil a ona se domnívala, že měla to štěstí, že se ocitla v posteli se známým zpěvákem. Za několik dní se slečna s dvojníkem opět shledala a oslovila jej „Richarde!“.

Gramatické chyby

Nad jinou příhodou s další fanynkou by se určitě pozastavila každá dobrá učitelka češtiny. Tato obdivovatelka byla tak šikovná, že si zjistila Pachmanovo telefonní číslo. Zpěváka zaujala hlavně svojí svébytnou znalostí českého jazyka. Byla velmi neoblomná a častovala ho jadrnými SMS typu „Ozvi se NĚGDI, chci ti být BLÝŽ“„Přes SMS se mě snažila dohnat k tomu, abych s ní nejen komunikoval, ale hlavně se s ní sešel, a jistě by nezůstala jen u toho,“ svěřuje se Pachman v Rohálově knize.

Muzikant Richard Pachman sice má velké množství fanynek, ale sám je fanouškem legendární skupiny ABBA. Rok 2024 se v jeho tvorbě i životě nesl v duchu této skandinávské kapely 80. let. Podnikl řadu aktivit na počest a pro podporu skupiny ABBA, a dokonce se s některými jejími členy setkal osobně. S idoly jeho mládí se však žádný trapas nekonal. Mimo jiné se ke svým aférkám vyjádřil: „Ne že bych je vyhledával, ony se na mě vždycky nějak přilepí.“

Zdroj: autorský článek spolu s dalšími zdroji (richardpachman.cz, R. Rohál: Trapasy slavných)

KAM DÁL: Vzestup a pád Mariky Gombitové. Přes těžký úraz zpívala dál.

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/cesky-vangelis-richard-pachman-s-fanynkami-se-rozhodne-nenudi-79185
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.