Podivný rozchod Babišových: Andrej má k Monice pořád blízko, na dovolené je ale sám

Andrej Babiš ohlásil rozchod s Monikou v půlce dubna
Foto: Chambre des Députés, flickr, CC BY-ND 2.0
Zobrazit fotogalerii (3)
Andrej Babiš ohlásil rozchod s Monikou v půlce dubna
osobnost

Rozchod Andreje Babiše s manželkou Monikou, který se odehrál v půlce dubna, je velkým otazníkem. Jde o hotovou věc, nebo se oba bývalí partneři opět sbližují? Na internet přidávají jednu společnou fotografii za druhou. Jak redakce Čtidoma.cz z profilů na jejich sociálních sítích vysledovala, nejedná se zdaleka jen o oficiální akce, pár si je stále blízký i v soukromí a rozhodně se tím netají.

reklama

Konec vztahu Andreje Babiše přišel jako blesk z čistého nebe. Koncem dubna ho ohlásil s manželkou Monikou, kterou si bral na Čapím hnízdě v roce 2017. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal Andrej Babiš na Facebook a žádal o zachování soukromí. A minimálně se zdá, že zmiňovaná harmonie se z jejich vztahu nevytratila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Babiš (@andrejbabis)

Monika Babišová ze života manžela vůbec nezmizela, spíše naopak. Na jeho sociálních sítích má své stálé místo a není se čemu divit. Lidé ji totiž zbožňují, vedle manžela jsme ji viděli třeba na inauguraci nového slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. A Andrej Babiš zaměstnává na PR a sociální sítě opravdové experty, kteří se nemilosrdně řídí čísly. Co fanoušci chtějí, to mají.

Mají k sobě pořád blízko

Andrej Babiš se také objevil na oslavě Moničiných padesátin, ke kterým jí poslal romantický vzkaz. Na oslavě se dokonce nechal zvěčnit s vtipným darem, který Monika dostala od svého bratra a Babišova obchodního partnera Martina Herodese. Sadu na pletení obsahující klubíčka, jehlice a nápis „Senior pack 5.0“ tehdy podle Babišova vyjádření na Instagramu „vzala sportovně“. I se svými dětmi Vivien a Frederikem se pak objevili ve volební místnosti při příležitosti voleb do Evropského parlamentu.

Z výše zmíněných fotografií na Babišových sociálních sítích je tak jasné, že manželé mají k sobě stále velmi blízko a jeden bez druhého si život nedokážou představit. Na velký návrat to však spíše nevypadá. Podle fotografií, které sám předseda hnutí zveřejnil, dovolenou u moře se svými dětmi trávil bez Moniky. Babiš však má s Monikou nejen manželské, ale také rozsáhlé byznysové vazby. Jak píše Hlídací pes, Monika stále figuruje v Babišových firmách na významných pozicích. 

Vrátíte se k sobě, vzkazují fanoušci

Není ani divu, že fanoušci páru diskutují u společných fotek o možném návratu. „Proč se tedy s tou úžasnou ženou rozešli,“ ptá se jeden z komentujících. „Jste krásný pár, jste úžasní lidé,“ rozplývá se další. Jiní komentující expartnerům rovnou vzkazují, že jejich rozchod nebude trvat věčně. „Škoda rozchodu takových skvělých lidiček, vždyť vy prostě k sobě patříte, šup to dát zpět,“ píše na Babišově instagramovém profilu paní Květa. „Stejně se k sobě vrátíte,“ zní jen jeden z názorů, které se v různých obměnách opakují poměrně často. 

Andrej Babiš byl po rozchodu s Monikou spojován se zrzkou Anetou Zicklerovou, která se mu měla v dřívější době starat o sociální sítě a měla být autorkou některých jeho úspěšných videí na sociálních sítích. Babiš se však k údajnému vztahu nikdy nevyjádřil. 

KAM DÁL: Skandální život srbského prince Jiřího. Byl to tyran, prostopášník a vrah!

reklama
#Andrej Babiš #rozchod #Monika Babišová #manželství #celebrita #celebrita

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.