Aktualizace: Seniorka z Turska byla nalezena

Pohřešovaná žena se našla a je v pořádku (ilustrační foto)
Pohřešovaná žena se našla a je v pořádku (ilustrační foto)

Policie během úterý pátrala po seniorce, která trpí Alzheimerovou chorobou. Naposledy se pohybovala v okolí Turska a Libčic v úterý ráno, a potom byla celý den nezvěstná.

reklama

Paní je v pořádku

81letá důchodkyně z okresu Praha - západ se pohřešovala od 19. ledna ráno. Naposledy ji viděli se pohybovat v okolí Libčic a Turska, a poté se po ní slehla zem.

Seniorku trpící Alzheimerovou chorobou hledal vrtulník s termovizí během dne, ale bezúspěšně. Nicméně příběh má dobrý konec.

Policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová ČtiDoma.cz sdělila v 21:43 hodin, že je seniorka v pořádku. Našli jí kolemjdoucí venku na ulici a policie ji předá rodině. Prý se našla v Praze.

Hledaní lidé z okresu Praha - západ

Další hledaní z okolí

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/aktualizace-seniorka-z-turska-byla-nalezena-19765
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.