Ekovláček jde po sezoně do opravy

 Za letošní sezonu přepravil vláček 17 172 platících cestujících
Za letošní sezonu přepravil vláček 17 172 platících cestujících

Ekovláček má za sebou čtvrtou sezónu, kdy objížděl s turisty nejzajímavější místa Benešova. Znovu se svezete až od dubna.

reklama

"Po náročné sezóně, kdy jsme svezli bezmála 40 000 turistů a najezdili 17 000 km, podrobujeme ekovláček servisní prohlídce. Kontrolují se brzdy, nápravy, vnitřní vybavení. Mašinka byla odeslána na odbornou prohlídku a revizi plynového zařízení," sdělila společnost Technické služby Benešov.

40 tisích cestujích

Za letošní sezonu přepravil ekovláček 17 172 platících osob a za celkové jízdné 343 440 Kč. Další cestující byly děti do 6 let a držitelé průkazů ZTP, kteří jízdné neplatí. Odhadem se letos svezlo až čtyřicet tisích lidí.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/ekovlacek-jde-po-sezone-do-opravy-17604
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.