Městský úřad Brandýs nad Labem se na konci července zcela uzavře

Úřad se bude stěhovat na novou adresu

Mezi 20. a 31. červencem 2015 se brandýský městský úřad, sídlící na Náměstí Republiky v Praze, uzavře, a to z důvodu stěhování do nové lokality. Otevře se na začátku srpna.

reklama

Městský úřad Brandýs nad Labem-Stará Boleslav se bude stěhovat ze stávající adresy na Náměstí Republiky 3 v Praze 1 jedna na adresu Orebitská 477, Praha 3.

Z toho důvodu bude provoz na úřadě od pondělí 13. do pátku 17. července částečně omezen. Mezi 20. červencem a 31. červencem bude pražská část brandýského městského úřadu zcela uzavřena. V pondělí 3. srpna už bude opět plně fungovat na nové adrese.

V případě naléhavosti v období plného uzavření pražského pracoviště úřadu lze kontaktovat jednotlivé odbory v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi. V platnosti zůstávají stávající telefonní čísla a e-maily na pracovníky úřadu a pro jednotlivé odbory.

Další pracoviště městského úřadu sídlícího v ulici Biskupská 7 v Praze 1 se bude stěhovat v průběhu prvního pololetí příštího roku. Toto pracoviště nadále vykonává svou činnost.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/mestsky-urad-brandys-nad-labem-se-na-konci-cervence-zcela-uzavre-14278
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.