Metro srazilo ve stanici Budějovická ženu. Na místě zemřela

Do kolejiště spadl člověk
Zdroj: en.wikipedia.org
Zobrazit fotogalerii (3)
Do kolejiště spadl člověk

Provoz metra na lince C byl přerušený mezi stanicemi Kačerov a Pražského povstání. Ve stanici metra Budějovická metro strhlo do kolejiště ženu.

reklama

Pětadvacetiletá žena spadla do kolejiště dnes kolem půl šesté večer ve stanici Budějovická, když ji zachytil projíždějící vlak. Pod ním zůstala žena zaklíněná. Přestože hasiči metra pomáhali vlak odtlačit ručně, aby mohli záchranáři ženě pomoci, ta na místě svým zraněním podlehla. 

Na místě pracovali vyšetřovatelé. "Případ pádu osoby do kolejiště stále prošetřujeme, prozatím nemůžeme příčiny vysvětlit," uvedla pražská policie.

Provoz metra C byl mezi mezi stanicemi Pražského povstání a Kačerov přerušený v obou směrech, dopravní podnik zavedl pro cestující náhradní autobusovou dopravu. Doprava na lince C byla obnovena v 19:20.

V úterý zase provoz metra na trase B zastavil anonym, který nahlásil bombu na Smíchovském nádraží.

reklama
#metro #pražské metro #pád osoby do kolejiště #pád pod vlak #Budějovická

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.