Na Mladoboleslavsku se zřítilo letadlo. Posádka nepřežila

Pád malého sportovního letadla. Pátrání po posádce
pixabay.com
Pád malého sportovního letadla. Pátrání po posádce

Malé sportovní letadlo spadlo v Luštěnicích. Do pátrání byl nasazen i vrtulník. Posádka nalezena bez známek života.

reklama

Hasiči i záchranka pátrali po malém sportovním letadle, které havarovalo mezi Luštěnicemi a Brodci u kopce Homolka. Na pomoc vyrazil i vrtulník. 

V úterý 8. listopadu na Mladoboleslavsku nad obcí Brodce havarovalo před půl čtvrtou odpoledne malé sportovní letadlo. "Stroj spadl do zalesněného, špatně přístupného terénu," popsal situaci tiskový mluvčí hasičů Ladislav Holomčík. Po rychlém pátrání našli hasiči místo, odkud se kouřilo, u kopce Homolka.  

Požár byl rychle zlikvidován. Na místě byla nalezena dvoučlenná posádka letadla, již bez známek života. "Nyní na místo jede Ústav pro letecké nehody, hasiči pomohou i s nasvícením místa vyšetřovatelům." 

 

reklama
#Benátky nad Jizerou #Mladá Boleslav #pád letadla #malé sportovní #sportovní letadlo #pátrání #posádka #záchranka #havárie #letecká katastrofa

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.