Na Radlické se umíralo! Řidič se řítil obrovskou rychlostí a z místa nehody utekl!

Jeden člověk zemřel, další je vážně zraněn
Foto: Facebook/Policie
Jeden člověk zemřel, další je vážně zraněn

Sobotní večer se stal osudným pro jednoho člověka na Radlické ulici v pražských Jinonicích. Další skončil s vážnými zraněnými v nemocnici a stále bojuje o svůj život. Místo nehody bylo dlouho neprůjezdné.

reklama

Ošlivá nehoda s jedním vyprchaným životem a jedním vážným zraněným. To je smutná bilance sobotního večera na Radlické ulici v Praze 5 jen kousek od areálu Waltrovka. Zatím nikdo přesně neví, proč řidič vozu Hyundai naboural do sloupu veřejného osvětlení, pokračoval dalších pár desítek metrů, aby to "vzal" do dalšího sloupu. 

Za vším zřejmě stojí vysoká rychlost a nezvládnuté řízení. "Předjížděl normálně jedoucí auta. Ale nestihl se zařadit a naboural do ostrůvku," popsal jeden ze svědků. Pravou příčinu se však dozvíme až po policejním vyšetřování. "Všechno zatím zjišťujeme," potvrdil mluvčí policie Tomáš Hulan. Na místo okamžitě vyrazili jak hasiči, tak záchranáři, jeden lidský život se však zachránit nepodařilo přesto, že první pomoc poskytli i svědci události během několika vteřin. 

Řidič jako zázrakem vyvázl jen s oděrkami, z místa nehody navíc utekl. Doprava byla dlouho řízena kyvadlově jen jedním pruhem. "To auto se řítilo snad dvě stě metrů ve smyku. Šofér nemohl vůbec nic dělat, v té rychlosti, kterou jel, to prostě nešlo. Jeden člověk při nárazu vypadl ven," doplnil svěděk nehody. Právě tento muž následně zemřel, šlo o spolujezdce. Řidič, který utekl, se po pár hodinách sám přihlásil na policii a přiznal, že s vozem havaroval právě on.

 

reklama
#nehoda #smrtelná nehoda #zranění #policie #záchranáři #sanitka #smrt za volantem

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.