Po útěku z blázince zdemoloval rodinný dům a hrozil sebevraždou

Ohrožoval vlastní ženu i děti
Zdroj: pixabay.com
Ohrožoval vlastní ženu i děti

V pátek krátce před půlnocí přijali policisté oznámení o tom, že v domě v ulici Nad Šutkou v pražských Kobylisích muž napadá svou rodinu. Vypjatá situace skončila zadržením psychicky narušeného muže.

reklama

Rodina policistům řekla, že agresor rozbil veškeré vybavení a pravděpodobně vylezl do podkroví. To se hned potvrdilo. Z ulice bylo vidět, že sedí na okenní římse a na policisty křičel, že vyskočí. Policisté navíc tohoto muže znali, protože v červenci 2014 úplně stejně vyhrožoval sebevraždou. V minulosti byl také stíhán za trestný čin nedovoleného ozbrojování.

Policisté použili taser

Část policistů se s mužem snažila vyjednávat. Další muži zákona ze speciální pořádkové jednotky vybaveni speciálními donucovacími prostředky a zbraněmi mezitím vstoupili do domu. Využili situace, kdy muž na chvíli poodešel od okna a za použití taseru ho zpacifikovali.

Osmatřicetiletého agresora potom převezli do nemocnice k ošetření zranění, které si sám způsobil během ničení majetku. Z nemocnice pak putoval zpět do psychiatrické léčebny, odkud tentýž den odešel.

reklama
#blázinec #léčebna #napadení #výtržnictví #rodina #život

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.