Požár ve Vestci bude přibližně za 2 milony

Fotografie z místa neštěstí

Škoda přibližně za dva miliony, ve Vestci u Prahy hořelo, popelem lehla střecha rodinného domu a celé první patro, na místě byli i hasiči z Průhonic.

reklama

Před pátou hodinou odpolední vypukl požár v rodinném domě ve Vestci u Prahy, na místo přijelo minimálně pět jednotek hasičů. Přibližná škoda činí dva miliony korun, příčina požáru je tuto chvíli předmětem vyšetřování. Jisté je, že shořela střecha i celé první patro, po páté hodině byli ještě hasiči na místě.

 

"Šlo o požár rodinného domu, byl vyhlášen druhý stupeň, shořela střecha a první patro, můj velmi hrubý odhad škody je minimálně dva miliony korun, příčina požáru je zatím předmětem vyšetřování," řekl Petr Svoboda, tiskový mluvčí Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje. 

reklama
#oheň #požár #hasiči

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.