Tři auta havarovala na D6, doprava stojí, tvoří se kolony. Řidiči šílí

Tři auta havarovala na D6. Ilustrační foto
Krajské ředitelství policie Středočeského kraje
Tři auta havarovala na D6. Ilustrační foto

Hromadná nehoda se stala krátce po osmé hodině ranní v Kladně. Na místě zasahovali hasiči i záchranka. Zraněná je jedna osoba.

reklama

Nehoda se stala na sjezdu z dálnice D6 k Malému Přítočnu. Byla na vině námraza?

"Hromadná nehoda nám byla ohlášena v 8:04. Jde o nehodu tří aut,"potvrdil tiskový mluvčí hasičů Petr Svoboda. "Hasiči na místě provedli protipožární opatření a víme, že jedna osoba byla předána do péče záchranné služby," sdělil Petr Svoboda. Tisková mluvčí policie Jana Šteinerová vysvětlila, že zatím čeká na informace z místa nehody. Vyšetřuje se zároveň i příčina nehody. Vyloučeno přitom není, že náledí bylo hlavní příčinou nehody. 

"Na místě jsme ošetřili jednu osobu, nebyl nutný transport vrtulníkem. V současnosti je zraněná v péči chirurgie Kladno. Šlo o pohmoždění hrudníku," vysvětlila zásah záchranky na místě Petra Effenbergerová.

reklama
#nehoda #zranění #záchranka #hasiči #policie #nemocnice #hromadná nehoda #D6 #zásah hasičů

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.