Youtube scéna je i pro dospělé

Jaký je váš nejoblíbenější youtube kanál?
pixabay.com
Jaký je váš nejoblíbenější youtube kanál?

Připadá vám, že youtube je jen zábava pro děti? Nemůžete se více mýlit! Kromě hudby ve vodách youtube narazíte i na velmi kvalitní obsah, který vás potěší, pobaví a mnohdy i obohatí. Sledujete nějaké youtube kanály nebo youtubery? Vyberte si správně!

reklama

Jistě v zahraničních vodách youtube se dozvíte kde co. Pokud vám nedělá problém angličtina, užijete si spoustu kvalitní zábavy i poznatků. Jak to je na českém rybníčku? Převzaté formáty fungují dobře i v češtině a publikum si kvalitu najde vždycky. Jde jen o to, jak velké to publikum bude. Na co se díváte vy? 

  • Highfive

Kanál Highfive vás seznámí s filmovými zajímavostmi tak poutavě, že ačkoliv nejste zrovna největším fanouškem konkrétního tématu, určitě se zabavíte. Pracuje často s pěti příklady filmů, takže jedno video není příliš dlouhé a je tak akorát, aby vás nalákalo na další... Kanál k vám promlouvá příjemným mužským hlasem, ačkoliv jeho tvůrcům nikdy neuvidíte do tváře. Jsou vypravěči schovanými za své komentáře k filmům.

  • Vědecké kladivo

​Kanál, kde se tvůrce už nikam neschovává. Proč by to taky dělal, možná ho znáte i z jiných jeho kanálů. Martin Rota příjemným hlasem vysvětluje populárně věděcká témata, která vás jistě zaujmou. Dozvíte se, jak funguje Olbersův Paradox i kdy a jestli se potkáme s mimozemšťany. 

  • A15

​Je skvělý pořad, který rovněž popularizuje vědu. Tentokráte však humanitní. Dozvíte se o čarodějnictví v Africe, o nizozemském liberalismu nebo o tom, co patří do literárního meinstreamu. Pořad dává prostor lidem, kteří mají co říci, a vtipně, pomocí obrázků a gifů vizuálně komentuje téma.

  • GetTheLouk

​Pokud vás baví kosmetika a nechcete šlápnout vedle, na kanále GetTheLouk se dozvíte všechno, co potřebujete. Milá Lou vám vysvětlí výhody a nevýhody všech kosmetických produktů a umí vystihnout pointu tak, že jí porozumíte, i když toho o kosmetice moc nevíte. 

reklama
#youtube #pro dospělé #youtubeři #kanály #youtuberky #streamy

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.