Zažijte Kralupy tak, jak je neznáte!

Už jste Zažili město jinak?
Zdroj: http://www.auto-mat.cz/
Už jste Zažili město jinak?

Kralupy nad Vltavou se připojí do již jedenáctého ročníku sousedských slavností. Znáte akci "Zažít město jinak"? Účastníte se?

reklama
Do sousedských slavností se zapojí 71 míst v Praze a 18 dalších měst ČR, konkrétně: Bílovice nad Svitavou, Bruntál, Český Krumlov, Frýdek-Místek, Hradec Králové, Jihlava, Kralupy nad Vltavou, Krnov, Lanškroun, Liberec, Mnichovo Hradiště, Ostrava, Písek, Roudnice nad Labem, Terezín, Ústí nad Labem, Vimperk/Prachatice a Vratislavice nad Nisou. V jiných termínech se bude slavit (či se již slavilo) i v Počátkách, Teplicích a Chomutově.

V sobotu 17. září se Kralupy nad Vltavou připojí k jedenáctému ročníku pouličních sousedských slavností Zažít město jinak. Na Zažít město jinak, které je otevřené všem generacím, můžete konečně poznat své sousedy, blízké podniky a jejich majitele, vyzkoušet si nové věci nebo se prostě bavit. Ulice, parky, náměstí či plácky si opět vezmou do parády místní obyvatelé a organizace. Na jeden den jim tak vdechnou více života, přátelskosti a pohody. A že bude z čeho vybírat - slavnosti se letos odehrají už na 65 místech v Praze a ve 22 dalších městech!

 

Tak přijďte posousedět! Máte chuť pomoci s přípravami nebo se jakkoli zapojit? Kontakty na místní organizátory najdete na webových stránkách www.zazitmestojinak.cz! Místa konání slavností budou otevřená pěším a cyklistům, v některých ulicích dojde i ke zklidnění automobilové dopravy. Takže řidiči, pozor! V ulici se bude pohybovat velké množství lidí včetně nejmenších dětí.

Kralupy jsou plné novinek, například centrum města se změní k nepoznání. Hotel Praha půjde k zemi, centrum Kralup se bude rekonstruovat

 

reklama
#slavnosti #sousedství #soused #Zažít město jinak #sousedi

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.