Zoufalý chlapec přivolal strážníky pro opilou maminku

Po dvou hodinách bloudění chlapec zavolal policii ve stanici Jinonice
Po dvou hodinách bloudění chlapec zavolal policii ve stanici Jinonice

Namol opilá matka se synem a psem jezdili dvě hodiny metrem. Ve stanici Jinonice neštastný chlapec přivolal telefonem strážníky. Ti naměřili ženě skoro tři promile alkoholu.

reklama

V neděli v půl deváté večer chlapec ztratil trpělivost se svou opilou maminkou a pejskem ve stanici metra Jinonice. "Já mám mamku úplně opilou a my jsme chtěli jet domů a místo toho jsme jeli úplně na druhou stranu. Jsme na zastávce Jinonice," oznámil chlapec městským strážníkům na linku 156. Jakmile spatřil strážníky, přiběhl k nim a poprosil o pomoc.

Jeho maminka zatím seděla na zemi opřená o jeden ze sloupů. Strážníci ji žádali o občanský průkaz, který se válel na zemi. Žena nemohla stát a jen těžko komunikovala. Dechová zkouška u ní prokázala přes 2,7 ‰ alkoholu. Prý vypila hodně vodky.

Podle chlapcovy výpovědi byla opilá, už když ho vyzvedávala v půl sedmé večer na autobusovém nádraží Florenc. Dvě hodiny bloudili metrem a žena tvrdila, že jsou někde na Praze 8. Věc si převzala státní policie k dalšímu opatření. 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/zoufaly-chlapec-privolal-strazniky-pro-opilou-maminku-24723
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.