Hvězdy seriálu ZOO tento týden v pořadu Prostřeno: Míšu Pecháčkovou čekal pořádný trapas

Michaela Pecháčková a Šimon Bilina jsou si blízcí v ZOO, před časem se mluvilo o tom, že si rozuměli i v soukromém životě
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (7)
Michaela Pecháčková a Šimon Bilina tvoří v seriálu ZOO pár
zajímavost

Prolnutí ZOO a Prostřeno? To je příslib dvojnásobné porce zážitků, která vás čeká už následující týden! Tereza Bílková, která si v ZOO zahrála na chvíli partnerku pana soudce, prozradila, že se s partou ze ZOO, ve které nebude chybět ani Michaela Pecháčková, chystají do oblíbeného pořadu Prostřeno. O cenu nejlepšího hostitele se utkají nejen herci, ale také ti, kteří nejsou před kamerou vidět. Co zaskočí jednoho ze zúčastněných? 

reklama

O cenu nejlepšího amatérského kuchtíka se tentokrát poperou hvězdy ZOO – budou mezi nimi jak ti, které diváci dobře znají, tak ti, kteří se starají o seriál trochu jinak. Diváci se mohou těšit na Terezu Bílkovou, která hraje Jitku Hrnčířovou, Denisu Pfauserovou, Zdeňka Mahdala, Josefa Duckého, který je PR manažerem seriálu, a samozřejmě i na hlavní hvězdu seriálu Míšu Pecháčkovou.

Zdeněk Mahdal nepoznal Míšu Pecháčkovou

Zdeňka Mahdala například zaskočí, kolik vegetariánů se u stolu sejde. Dojde na historky z natáčení, zákulisní informace i pořádné faux pas! Zaslouží se o něj právě Mahdal, když nepozná pomocnici Pepy Duckého – ten si totiž pozve k plotně Míšu Pecháčkovou

„Ve čtvrtek, když vařil PR manažer seriálu ZOO Pepa Ducký, měl při sobě jako asistentku krásnou holčinu v šatičkách. A po večeři, když se hodnotí a nabírají rozhovory, jsem byl trochu za hlupáka, protože jsem si myslel, že to je Pepova partnerka, kamarádka atd. A redaktorka se mě s úžasem v očích ptala: ‚Vy jste Pepovu pomocnici fakt nepoznal?‘ No a já ji nepoznal," vypráví.

„I když společně máme za sebou několik obrazů. Vůbec mi nedošlo, že ta kočka je herečka Míša Pecháčková, kterou v seriálu drtím jako exekutor. Jenže tam je vždy v teplákách, vytahaném tričku, kšiltovce… Zkrátka žena, když chce, nikdo ji nikdy nepozná,“ dodal. Pecháčková si z toho ale určitě nic nedělala – vždyť je to vlastně kompliment!

Hovězí menu pro vegetariány

Dnes se představí Denisa Pfauserová, která v ZOO hraje Mariku, snoubenku Kamila. Ve skutečném životě prožívá krásné období, nedávno oznámila, že s přítelem očekávají narození dcery. Vsadí na hovězí maso, poctivý vývar i cheesecake. A to bude u stolu s vegetariány pořádně odvážné menu. Nebude chybět také šéf zoologů Jaroslav Haimy Hyjánek. 

Celý týden tak bude o zábavu postaráno! Prostřeno vysílá televize Prima každý všední den v 17:50.

Zdroj: Instagram, zeny.iprima.cz, seriál ZOO

KAM DÁL: Tajemství Julie Wandelt: Ztracená Madeleine McCann, nebo lhářka? I kdyby říkala pravdu, bude to mít těžké.

reklama
#prostřeno #Michaela Pecháčková #televize #seriál ZOO #Tereza Bílková

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.