Tajemství seriálu ZOO prozrazeno! Eva Burešová obětí podvodu

Petr se do Viky (tehdy ještě Alex) bezhlavě zamiloval, dokonce kvůli ní opustil Markétu
zajímavost

Na televizní obrazovky se vrací Eva Burešová, která si donedávna užívala své mateřské povinnosti stranou veřejnosti. Její pracovní morálku by jí ale záviděl kdejaký lenoch. Natáčí, zkouší muzikál a připravuje turné. Divákům však neušlo, že se do seriálu vrací bez svého partnera Roberta Urbana, kterému nedávno porodila v seriálu syna. Co se stalo? 

reklama

Viky, kterou jsme mohli vídat v minulých dílech prostřednictvím videohovorů, spokojeně nevypadala. Petr na ni neměl čas, věčně byla sama. Dvojčata měla plno kroužků, učila se francouzštinu. A ona sama v cizí zemi čekala, až porodí. Splněný sen, že? 

Petr podvedl Viky s asistentkou

Jenže když si to nakráčela zpátky do seriálu – a taky domů, nikomu neušlo, že jí chybí Petr Kříž. Robert Urban sice na sociálních sítích později zveřejnil, že už také natáčí, žádná romantika v ukázkách ale nebyla. Dokonce to vypadá, že se Viky vrátila ze zahraničí se synem sama, protože se přestěhovala do svého starého bytu. Ačkoliv je už maminkou a má zcela jiné starosti než před pár měsíci, klidně vezme zavděk příbytkem se spolubydlící a jogínským fotografem, který vítá Slunce a děkuje za to, že může dýchat. 

Proč? Protože Petr měl techtle s asistentkou! Těžko říct, proč tvůrci rozbili hlavní seriálový pár, který všichni milovali a u kterého čekali, až jim to konečně vyjde, budou šťastní a Ilonka jim ráno bude smažit lívance. Dokonce soudce nedorazil ani k porodu svého syna – podle Viky byl ve Španělsku. Pravdou však zůstává, že jestli z toho má být pořádná telenovela, potřebuje tahle dvojice ještě nějakou tu zápletku. Ale stejně... Chudák čerstvá maminka! Takový podvod. Scénáristé se opět vyřádili.

Sid políbí Filipa

Nevylepší to ani Sid s Filipem, kteří se zřejmě doberou k polibku. Zda bude něco víc, to se ještě ukáže. Haďák se ale nevrátí v dobré náladě a bude se samozřejmě pídit po tom, co tu jeho milá dělala, když přežíval v divočině. Minule mu zapřela, že s ní Filip bydlí, ačkoliv to všichni vědí. Jednou se to Adam však stejně dozví, a proto jsme zvědaví, co mu řekne tentokrát. 

Už teď by ale měla dvojice natáčet nějaké ty peprnější scény, spolu tedy určitě zůstanou. Co ale bude mezi Viky a Petrem, to je záhadou… 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Tvůrci seriálu ZOO by si měli najmout právníka: Albert tropí hlouposti.

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/tajemstvi-serialu-zoo-prozrazeno-eva-buresova-obeti-podvodu-72573
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.