Tereza Ramba má domácnost zavalenou krabicemi. Herecká kariéra jde stranou, začíná podnikat

Herečka Tereza Ramba se nejvíce proslavila rolí ve filmech Bobule

Populární herečka Tereza Ramba se už dlouhodobě nevěnuje pouze své původní profesi na prknech divadla a před filmovou kamerou. Už má vydanou cestovatelskou knížku a v nedávné době se pustila i do podnikání. Kvůli mateřství a pandemii koronaviru se pouští na nevyšlapanou cestu nové módní značky. 

reklama

O tom, že je Tereza Ramba hyperaktivní, není pochyb. Mateřství ji v tom možná ještě více nastartovalo. Poté, co vydala úspěšnou knihu Dobro Druh, kde v deníkové formě skrze krásné fotografie mapuje svoje cestování po světě, se znovu světu připomíná s novým projektem. Není řeč o podcastu O Duši, ale o nové módní značce lyricky pojmenované Láska je. O co jde? 

Není jenom herectví

Tereza Ramba se do povědomí veřejnosti dostala ještě se svým rodným příjmením Voříšková. Úspěšná herečka českých filmů, seriálů a několika divadelních představení se však neuspokojila s jednou profesí. Kreativita a energie se položit do nových projektů jí bezpochyby nechybí. 

Na jejím Instagramu připomíná nový projekt, který pojmenovala Láska je. Jedná se o kolekci triček a dětských overalů, ale také mikin pro ženy, kterou zdárně doplňuje moderní grafický design a ilustrace. Láska je však není jenom o módě a prodeji pěkných triček.

Tereza Ramba se snaží vytvořit kreativní platformu, kde je možné nápady přetvořit v čin. Podívejte se, jak sama celý svůj půlrok s novým projektu popisuje na instagramovém profilu.

KAM DÁL: Lucie Borhyová a její kulinářská show. Televizní hvězda zpravodajství dokazuje, že v kuchyni je jako ryba ve vodě 

reklama
#česká herečka #instagram #Tereza Voříšková #Tereza Ramba

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.