Aplikace, které vám zpříjemní léto? Stačí nainstalovat!

Už jste si nainstalovali aplikace na dovolenou?

Víme, díky kterým aplikacím si budete moct užívat léto na plné obrátky! Možná vás překvapí, kolik možností vlastně máme. Domluvte se, užijte si, zaběhejte si a snadněji se zorientujte. Je to jednoduché, protože stačí jen pár kliků. 

reklama

S chytrým mobilem v kapse se můžete vydat kamkoliv, nebýt ztracení a hlavně se soustředit na krásy měst a míst a ušetřit si spoustu zbytečných stresů a starostí. S těmito aplikacemi vám bude báječně a vy už nebudete mít výmluvu, proč zůstat raději doma.

Google translate - klasický google překladač má teď i apkikaci, která funguje ještě lépe. Jakmile nebudete rozumět nějakému nápisu či značce, už totiž nemusíte celý text vyťukávat do překladače. Nyní stačí, když na ni namíříte foťák na svém smartphonu a necháte aplikaci vyřešit zbytek. Sama rozezná text a přeloží!

UVlens je ideální, pokud míříte na pláž a nejste si jisti, jaký faktor potřebujete. Jde o to, že nastavíte místo na mapě, hodinu čas a víte, jaké riziko vám hrozí. Záda vám tato aplikace nenamaže, ale stejně je to dobrý nápad, ne?

Revolut - Máte strach platit v zahraničí svou jedinou platební kartou? Pro vás je tato aplikace - s jejich "dočasnou" kartou, kterou vám před vaší další cestou pošle až domů. Propojíte si ji se svým účtem, přesný budget, jaký chcete, si převedete přímo v aplikaci a je to. Když vám ji někdo ukradne, nedostane se jen tak k vašemu účtu. 

Uber - potřebujete se svézt a nevíte, jakou vzít tramvaj? Aplikace Uberu vám zařídí nejlevnější možnou cestu a navíc vás odveze přesně na místo, kam potřebujete. Vyhnete se tak bloudění po neznámém městě. 

Film Trips - je perfektní průvodce  po filmových lokacích v České republice. Je tady možnost vybrat si svůj oblíbený film a udělat si na místo výpravu. Stačí vybrat dopravní prostředek. Možný je samozřejmě i obrácený postup - nejdříve vybrat město a pak se nechat překvapovat. 

Packpoint - Máte pocit, že stále něco zapomínáte a balení na dovolenou vám trvá nesnesitelně dlouho. Přes veškeré lístečky máte vtíravý pocit, že stále něco zapomínáte? Packpoint vám pomůže připravit se na to, kam jedete a jaké aktivity tam máte v plánu. Sbaleno budete mít za 10 minut.

Waterlogged je ideální volbou v létě, kdy všichni zapomínáme pít dostatek vody. Pokud nám za zády nestojí maminka s půllitrem vody, těžko se dostaneme na objem, který musíme vypít. Tato aplikace vám bude připomínat každou skleničku, kterou byste si měli dát. Vyhnete se tak mignéně z dehydratace, ale i zbytečné únavě. 

Google Trips je appka, která vám na jednom místě shrne vše, co potřebujete na výletě vědět. Od času vašeho letu, přes adresu hotelu, památky a restuarace, které nesmíte vynechat. Naplánujete s ní ty nej trasy a to vše přesně podle vás. 

Navigon - je tip na super navigaci, která vám "nežere" data. Stačí ji stáhnout a tradá - to je všechno, pak už se jen neztratit a nenechat mobil vybitý doma! 

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/aplikace-ktere-vam-zprijemni-leto-staci-nainstalovat-32605
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.