Dcera Jeremyho Clarksona se svlékla a přiznala, že své tělo nenáviděla. Z toho mít tatínek radost nebude

Jeremy Clarkson je podruhé ženatý, celkem má tři děti
Foto: Profimedia.cz
Jeremy Clarkson je podruhé ženatý, celkem má tři děti

Nikdy se prý necítila tak pyšná na své tělo jako ve chvíli, kdy se svlékla v kampani pro posílení sebevědomí žen. To prohlásila dcera Jeremyho Clarksona Emily. Její slavný tatínek už zřejmě tak spokojený nebude, píše web Daily Star.

reklama

Zakrytá pouze barvou se ukázala na přehlídkovém mole a sklidila velký aplaus. Sedmadvacetiletá Emily Clarkson se podle svých slov v té chvíli cítila svobodná, když vystoupila ze své komfortní zóny.Dlouho jsem nenáviděla své tělo. Bojovala jsem hodně sama se sebou,“ přiznala mladá žena.

Nebyl pro nejistotu

Kampaň na podporu žen nazvanou jednoduše "Ženy" organizovala umělkyně Sophie Tea ve snaze upozornit na důležitost zdravého těla. Zapojila se do ní velká spousta žen a dívek. „Doufám, že  každá žena, která show sledovala, poznala, že reprezentujeme i ji,“ uvedla Emily, která na sobě měla bílou, červenou a zlatou barvu.

 

 

Podle ní byly všechny chvíle, kdy štětec jezdil po její kůži, úžasné. „Přestalo to být o mně. Nebyl prostor pro mou nejistotu. Nikdy jsem nebyla tak hrdá a necítila jsem tolik síly jako právě v tyto okamžiky.“

Jak být šťastná...

Sophie si Emily moc chválila. Když pak sdílela některé fotky na svém instagramovém profilu, během chvíle měly tisíce lajků. Chtěla bych někdy vidět život jejíma očima. Byla bych moc šťastná,“ doplnila Emily. 

Jestli podobné nadšení sdílí i její tatínek, slavný moderátor Jeremy Clarkson, není známé. Ovšem většina tatínků by asi své holčičky takto vidět nechtěla...

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Petr (35): Přítelkyně mě nechala samotného se svojí kamarádkou. Nikdy jí nesmím přiznat, co se dělo.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/dcera-jeremyho-clarksona-se-svlekla-a-priznala-ze-sve-telo-nenavidela-z-toho-mit-tatinek-radost-nebude-67546
reklama
#světové celebrity

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.