Dívka načapala svého přítele. Unikl mu totiž detail na fotce

Žena na fotce od přítele objevila odraz jiné dívky (ilustrační foto)
Žena na fotce od přítele objevila odraz jiné dívky (ilustrační foto)
zajímavost

Mladík poslal své přítelkyni fotku, na které na první pohled nebylo nic zvláštního. Bohužel pro něj si ale jeho přítelkyně všimla malého detailu, podle kterého poznala, že jí podvádí. Příspěvek viděly statisíce lidí.

reklama

Kayla se na svém profilu na sociální síti TikTok svěřila s tím, že se mladík, se kterým se vídala, scházel s jinou. Ve videu, které nasdílela, vysvětlila, jak přesně na to přišla. Šlo téměř o schopnosti hodné policejního detektiva.

Mladík totiž Kayle poslal fotku, na které bylo vidět, že si smaží něco dobrého k obědu. Něco ho ale na snímku prozradilo. V odrazu na dveřích trouby si totiž Kayla všimla, že fotku fotil někdo, kdo má dlouhé umělé nehty. Na troubě bylo po přiblížení jasně vidět, že jídlo fotila jiná dívka a ne její přítel.

„Na mě si nepřijdeš,“ řekla dívka ve videu pyšně.

Nakonec vysvětlila, že dlouhé akrylové nehty nejsou jediným důkazem, že fotku pořídila jiná žena. Na ruce, která jídlo fotila, je totiž možné vidět i několik dívčích náramků, zlaté dámské hodinky a prstýnek.

Několik sledujících ale pod videem namítlo, že se může jednat jen o jeho kamarádku. Kayla uznala, že je to v dané situaci sice jedna z možností, ale stejně se přikláněla k tomu, že ji její přítel podvádí. To bylo podle ní zkrátka mnohem pravděpodobnější, o žádné kamarádce se totiž nezmínil.

Kayla mladíkovi oznámila, co z fotky, kterou jí poslal, zjistila. Ten se ale k jejímu překvapení ani nesnažil nic zapírat. Nakonec jí napsal jen: „Měla jsi mi uvařit ty.“ Fanoušci dívky byli chováním jejího přítele naprosto znechuceni.

„Nemůžu uvěřit, že ti ještě posílá fotky, když je s ní,“ objevilo se pod videem.

„Navíc na té fotce je jídlo minimálně pro dva, možná pro víc lidí,“ napsal jeden z fanoušků.

 

@kayla_paeth Gots to do better my guy lmao #fyp ♬ what the fuck was that - champagnemami

 

 

KAM DÁL: Muže vyděsil stoletý hrob. Něco z něj totiž vyčuhovalo.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/divka-nacapala-sveho-pritele-unikl-mu-totiz-detail-na-fotce-69449
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.