Dívka se svěřila s tím, jak poznala, že je „na čase shodit pár kil“. Tomu se snad ani nechce věřit

Racci jsou známými zloději jídla
Racci jsou známými zloději jídla
zajímavost

Mladá dívka se na sociálních sítích svěřila s tím, jak poznala, že je nejspíše ten správný čas zbavit se několika kil navíc. Údajně se jednalo o znamení od Boha. Její sledující tomu, co se mladé ženě stalo, nemohli uvěřit.

reklama

Dívka, která na sociálních sítích vystupuje pod uživatelským jménem Angie, se svěřila s tím, co se jí stalo, a pobavila tím stovky sledujících. Video, na kterém se jí podařilo komickou událost zachytit, se na sociální síti TikTok stalo hitem.

Angie si totiž koupila sladký dezert v jedné z pekáren v portugalském Lisabonu. Nejednalo se o nic zvláštního, Angie si sem tam, stejně jako většina z nás, ráda pochutná na nějaké té sladkosti. Poté se ale stalo něco naprosto neuvěřitelného.

K dívce totiž přiletěl racek, zatímco se natáčela na mobil, a sladký dezert jí ukradl přímo od pusy. Moc jí toho z chutně vypadajícího sladkého koláčku nezůstalo. Angie byla v šoku a bez dezertu.

Racka, který jí dobrůtku sebral, brala jako znamení, že by měla shodit několik kilo navíc. Dokonce to napsala i pod příspěvek, který přidala na svůj online profil.

„Když v Lisabonu vystojíte frontu na vyhlášený dezert, ale Bůh vám shůry sešle znamení, že byste měli zhubnout,“ napsala pod video.

V komentářích se ale Angie dostalo obrovské podpory, desítky sledujících ji začali ujišťovat o tom, že rozhodně zhubnout nepotřebuje a že vypadá skvěle tak, jak je. Někteří komentující byli videem pobaveni a dali to v prostoru pod příspěvkem najevo smějícími se smajlíky.

Další dívku přesvědčovali o tom, že nešlo o znamení od Boha, ale jen o pouhého hladového okřídleného zloděje. Několik komentujících se dokonce svěřilo s tím, jaké měli oni sami s racky potíže.

Tento druh ptáků je totiž známý tím, že krade jídlo a nestydí se ho vzít ani z talíře, nebo v případě Angie rovnou od pusy.

„Tihle ptáci by se měli stydět,“ okomentoval video jeden ze sledujících.

 

@_angie_thai_ when you wait forever in Lisbon for Pasteis de Belem, but God sends you a signal to lose weight  #lisbon ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

 

„Já nemůžu uvěřit tomu, že se jí to podařilo zachytit na video,“ ocenil kameramanské schopnosti dívky další z nich.

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Štěně, které našli pokryté parazity v kanalizaci, se proměnilo k nepoznání.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/divka-se-sverila-s-tim-jak-poznala-ze-je-„na-case-shodit-par-kil“-tomu-se-snad-ani-nechce-verit-71263
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.