Dojemné gesto manžela těhotné ženy obletělo internet

Muž vyhrabal pro svou těhotnou partnerku díru do písku, aby si mohla na pláži pohodlně odpočinout
Muž vyhrabal pro svou těhotnou partnerku díru do písku, aby si mohla na pláži pohodlně odpočinout
zajímavost

Těhotenství rozhodně není nic jednoduchého, bez pomoci nejbližších by bylo ale ještě mnohem těžší. O tom se přesvěčili i sledující, kteří narazili na video očekávajícího páru na pláži. Ženy se dojímaly a muži si dělali poznámky.

reklama

Těhotná brunetka Secora Hawks se na svém profilu na sociální síti pochlubila s tím, co pro ni udělal její manžel, když spolu vyrazili na pláž. Těhotenství totiž pro ženy znamená, že se musí vzdát hned několika věcí, na které byly do té doby zvyklé. Patří k nim nejen alkohol a některé druhy sportu, ale i ležení na břiše.

To ale neplatí pro Secoru. Jejího manžela totiž napadlo něco naprosto geniálního. Bylo mu jeho partnerky na pláži líto, protože se na osušce nemohla převalit na břicho a mohla tak relaxovat jen na zádech a opalovat i jen jednu polovinu těla.

Secory partner to ale nenechal jen tak. Okamžitě začal hloubit díru v písku, do které se pohodlně vešlo břicho ženy a mohla si tak na pláži odpočinout, jak se patří.

Na díru v písku poté opatrně položil měkkou osušku, aby jeho partnerka měla na pláži maximální pohodlí. Video viděly miliony uživatelů sociální sítě a vysloužilo si spoustu nadšených komentářů.

„Vyhrabal mi díru v písku, abych si mohla po 37 týdnech těhotenství konečně lehnout na břicho,“ napsala žena do popisku příspěvku.

„Tak tohle video mi zvedlo standardy. Jestli tohle pro mě neudělá i můj manžel, tak ho nechci,“ napsala jedna ze sledujících.

„To je to nejkrásnější gesto, jaké jsem kdy viděla,“ objevilo se pod příspěvkem.

 

@secora One of the things I’ve missed most  #pregnant #37weeks #beach ♬ love me like you do - Thalia <3

 

 

Zdroj: TikTok/@secora

KAM DÁL: Žena sdílela neuvěřitelnou proměnu. Zhubla a vypadá jako úplně jiný člověk

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/dojemne-gesto-manzela-tehotne-zeny-obletelo-internet-69799
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.