Mladý Japonec se toho nebál. Randil najednou s 35 dívkami. Důvod je šokující

Každá další přítelkyně měla Japonci vynést narozeninový dárek
Každá další přítelkyně měla Japonci vynést narozeninový dárek

Uměli byste si představit, že by vám vyhovovalo udržovat souběžně vztah se dvěma nebo dokonce třemi partnery? Nejlépe v nastavení, že by o sobě ti vyvolení vůbec nevěděli? Takovou radost si nadělil mladý Japonec, který si pořídil 35 partnerek, s nimiž v jeden okamžik udržoval vztah. Co ho k tomu vedlo? Věřte, že zvýšené sexuální libido to nebylo. 

reklama

Sympatický 39letý Takashi Miyagawa si našel velmi podivnou zábavu. Randění si vysvětlil podle vlastních pravidel a ta si nastavil tak, aby měl ze vztahů s dívkami co největší profit. Ztrácet čas se mu také nechtělo, a tak si s ohledem na svůj milý vzhled pořídil velmi rychle několik partnerek současně. Každé z nich sdělil jiné datum svých narozenin a samozřejmě jej přizpůsobil termínu, kdy s danou dívkou začal chodit. Jedna z žen později potvrdila, že jí Takashi řekl, že se narodil 22. února, jiná dáma počítala s jeho narozeninami v červenci, ozvala se i další, které muž nalhal termín dubnový. Proč něco takového Takashi dělal? 

Motivací byl zisk

Jak prokázalo vyšetřování policie v Osace, souběžných vztahů zvládl muž aktivovat ve velmi krátkém čase pětatřicet. V zájmu vyšetřovatelů se ocitl proto, že od žen a dívek nenápadně vylákal narozeninové dárky či finance v celkové hodnotě v přepočtu přes 18 tisíc korun

Říkáte si, jak něco takového mohl vůbec Takashi zvládnout? Vzhledem k tomu, že se věnuje prodeji kosmetických přípravků do koupelí, měl k ženám, potažmo svým pozdějším "partnerkám", velmi snadný přístup. Ženy po oslovení na rande většinou kývly a po několika schůzkách uvěřily, že s mužem navázaly regulérní partnerský vztah.

V únoru ale sklapla klec, když se několik žen dozvědělo, že chodí se stejným mužem. Odhalení jeho aktivit nakonec vedlo k tomu, že se část žen spojila a začala hledat další podvedené oběti. Těch se nakonec našlo 35 a společně pak spolupracovaly s policií na usvědčení Takeshiho Miyagawy z trestného činu podvodu. Ten byl zatčen a čeká ho soud za několikanásobný podvod. 

KAM DÁL: Michael Kocáb poslal do Senátu návrh ústavní žaloby na prezidenta. Předseda Vystrčil už reagoval.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/mlady-japonec-se-toho-nebal-randil-najednou-s-35-divkami-duvod-je-sokujici-65169
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.