Muž zapálil svou bývalou manželku během přímého přenosu. Byla slavnou influencerkou

Muž zapálil ženu v jejím vlastním domě před zraky její rodiny (ilustrační foto)
Muž zapálil ženu v jejím vlastním domě před zraky její rodiny (ilustrační foto)
zajímavost

Slavnou influencerku potkal krutý osud, a to v momentě, kdy zrovna vysílala živě pro desetitisíce fanoušků. Video začalo tím, že Ram fanouškům zpívala, o chvilku později byl už ale slyšet pouze hrozivý křik.

reklama

Ram (30), která na sociální síti vystupovala jako Black Girl Rahm, byla napadena svým bývalým manželem během živého vysílání.

Její bývalý partner Tang se vloupal k ženě do domu poté, co se s ním snažila rozvést kvůli tomu, jak se k ní během jejich společného soužití choval. Ram totiž požádala o rozvod z důvodu domácího násilí, které od svého bývalého manžela trpěla.

Tanga nezastavil ani fakt, že spolu s Ram měli dva krásné syny. Jednoho dne se vloupal k ženě do domu a upálil ji zaživa před zraky jejích blízkých.

Ram při brutálním útoku utrpěla velmi vážná zranění. Byla popálena na 90 % těla a ztratila vědomí. Influencerka v té době zrovna živě vysílala pro desetitisíce svých fanoušků. Nejdříve údajně začala zpívat písničku, pomocí které chtěla svým sledujícím popřát hodně štěstí, o chvilku později se ale její živý přenos změnil pouze v černou obrazovku. Fanoušci tedy neviděli, co se u ženy doma děje. Zvuk živého vysílání ale přerušen nebyl.

Nadále však slyšeli hlas ženy. Její píseň se ale v momentě, kdy obrazovka zčernala, změnila na děsivé výkřiky. V ten moment sledující ženy ještě nevěděli, co se na druhé straně přímého přenosu děje, ale s největší pravděpodobností ale tušili, že je něco špatně.

Ihned po útoku byla převezena na jednotku intenzivní péče, kde bojovala o život dva týdny. Její tělo tento boj ale nakonec vzdalo.

Bývalý manžel ženy byl zadržen a obviněn z vraždy.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Otec vyděsil svou dceru krutým vtipem. Podle některých lidí bude mít doživotní trauma.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/muz-zapalil-svou-byvalou-manzelku-behem-primeho-prenosu-byla-slavnou-influencerkou-69675
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.