Žena prozradila tip na skvělé manželství. Není to pro každého

Taylor a její manžel spí odděleně. Prý to jejich manželství prospívá (ilustrační foto)
Taylor a její manžel spí odděleně. Prý to jejich manželství prospívá (ilustrační foto)
zajímavost

Mladá žena prozradila, jaký zvyk jí pomáhá udržet její manželství pohromadě. Jde ale o něco, co si řada z jejích fanoušků zkrátka nedokázala představit. Podle ženy ale její tip rozhodně stojí za vyzkoušení, prý jí zachránil vztah.

reklama

Většina manželských párů spolu spí na dvojlůžku ve stejné místnosti. To ale není případ Taylor Paul, která se rozhodla tyto klasické spánkové návyky pozměnit k obrazu svému.

Matka dvou dětí se na svém profilu na sociální síti přiznala k tomu, že spí v jiné místnosti než její manžel. Video vidělo přes 3 miliony sledujících a většina z nich byla v naprostém šoku.

Údajně totiž mají s jejím partnerem naprosto jinou denní rutinu a většinou tak nechodí spát ve stejnou hodinu a ani ve stejný čas nevstávají. Jeden druhého tak neustále rušili, až se jednou Taylor rozhodla, že už to takhle nejde dál.

Ten moment prý nastal ve chvíli, kdy se její manžel vzbudil dříve než ona, začal hledat, co si ten den vezme na sebe, a Taylor probudil. Žena se na sociální síti svěřila, že ho ten samý den poprosila, aby šel spát do pokoje pro hosty. Štrachání v ranních hodinách ale údajně nebyl ten největší problém.

„Někdy je také náměsíčný, chodí v noci po pokoji a mluví. Je to dost děsivé,“ prozradila Taylor.

„Navíc on má rád, když je v ložnici zima, já mám ráda teplo; a také miluje, když je úplné ticho. Myslím, že to pro nás bylo to správné rozhodnutí,“ dodala.

Nakonec ještě žena zdůraznila, že to neznamená, že by měli v manželství nějaké problémy, právě naopak. Taylor a její manžel spolu mají skvělý vztah a díky rozděleným ložnicím i skvělou kvalitu spánku. Rozdělené ložnice tak podle ženy mohou předcházet některým vážným manželským problémům a v některých případech dokonce i rozvodu.

Řadu lidí tento netradiční nápad inspiroval. Údajně je takové řešení některých problémů, mezi které patří i hlasité chrápání, předtím ani nenapadlo.

 

@taylorfrankiepaul Reply to @arriszoe true story on why we have separate rooms #marriage ♬ original sound - Taylor Paul

 

 

Zdroj: TikTok/@taylorfrankiepaul

KAM DÁL: V 62 letech vypadá nejlépe v životě. Může za to přirozená změna účesu.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/zena-prozradila-tip-na-skvele-manzelstvi-neni-to-pro-kazdeho-69753
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.