Žena varuje: Kontrolujte zrcadla. Nikdy nevíte, kdo vás sleduje

To, jestli jde o klasické, nebo průhledné zrcadlo, zjistíte jednoduše. Stačí k němu jen přiložit prst
To, jestli jde o klasické, nebo průhledné zrcadlo, zjistíte jednoduše. Stačí k němu jen přiložit prst
zajímavost

Mladá žena zkontrolovala zrcadlo ve svém novém domě a z toho, co za ním našla, jí přeběhl mráz po zádech. Snaží se teď varovat ostatní, aby si kontrolovali zrcadla nejlépe všude, kam přijdou. Nikdy totiž nevíte, jestli není průhledné.

reklama

Annabell Mickelson se spolu s rodinou přestěhovala do nového domu v americké Arizoně. Její rodina toho o předchozích majitelích jejich nové nemovitosti moc nevěděla, jen se proslýchalo, že se v něm pořádaly divoké večírky, to ale nikomu z nich příliš nevadilo. Tedy až do té doby, než přišli na to, že je jedno ze zrcadel z druhé strany průhledné.

Dům měl totiž zrcadlo zabudované ve stěně v koupelně. To některým členům rodiny přišlo divné a po několika dnech se rozhodli, že raději zkontrolují, jestli se za zrcadlem něco neskrývá, a dobře udělali. Annabell natáčela, jak se její táta dobývá do prostoru za zrcadlem skrze zeď z druhé strany, a nemohla věřit svým očím.

Nejen, že zjistili, že je z druhé strany skrze zrcalo vidět do koupelny, ale také našli hned několik kabelů, které naznačovaly, že v prostoru za zrcadlem byly kdysi kamery. Je tak možné, že si původní majitel domu natáčel své nic netušící hosty, kteří k němu dorazili na jeden z jeho vyhlášených divokých večírků.

Sledující Annabellin objev zhrozil. Někteří se v komentářích ale svěřili s jejich vlastními děsivými zkušenostmi se skrytými kamerami. Bylo tedy jasné, že se nejedná o ojedinělý incident. Rozhodně tedy není od věci zkontrolovat zrcadla v novém domě nebo pronajatém pokoji.

Jak lehce zkontrolovat zrcadlo?

To, jestli jde o klasické zrcadlo, nebo o to, kterým vás může někdo sledovat, zjistíte jednoduše. Stačí k těsně k povrchu zrcadla přiložit prst. U toho klasického by měl být malý odstup od vašeho prstu a jeho odrazu v zrcadla. Pokud tento odstup nevidíte, jde o průhledný typ zrcadla a bude lepší, když zkontrolujete prostor za ním.

 

@ishotyouinthefacebye I’m a little scared!! #hiddenwall #scary #cabinets #twowaymirror #walldestruction #curious #MyRoutine #fyp #viral #wtf #someonehelp #weird #strange ♬ Oh No - Kreepa

 

 

Zdroj: TikTok/@ishotyouinthefacebye

KAM DÁL: Žena vymyslela způsob, jak pomoci obětem domácího násilí pomocí rtěnky.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/zena-varuje-kontrolujte-zrcadla-nikdy-nevite-kdo-vas-sleduje-69643
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.