Kam vyrazit s dětmi o víkendu

Již tuto sobotu se v Bykáni koná oblíbená akce Den s koňmi
Foto zdroj: Stáj Rozárka o. s.
Již tuto sobotu se v Bykáni koná oblíbená akce Den s koňmi

Ani tato sobota a neděle nebude nudná. V okolí Prahy se totiž koná spousta akcí. Připravili jsme pro vás hned několik tipů.

reklama

Rytířské půtky na tvrzi ve Velké Dobré

Na čtvrtém ročníku této akce, která se bude konat v sobotu 19. září od 13 do 20 hodin, se můžete těšit na divadelní a šermířská vystoupení, střelbu z obléhacího stroje, koňská vystoupení, orientální tance, dobové tržiště, předvádění řemesel a večerní ohňové představení. Kromě toho bude možné prohlédnout si tvrz, která je jinak uzavřená. Více na: www.jencov.estranky.cz

Karneval s koňmi

Občanské sdružení Stáj Rozárka v Bykáni u Kutné Hory pořádá v sobotu 19. září od 14.30 hodin oblíbenou karnevalovou akci pro děti i jejich rodiče. Na programu  bude ukázka vozatajského umění a projížďky v povozu, ruční výroba šperků a svíček nebo také prohlídka malého vojenského ležení a dobových kostýmů ze 14. a 15. století. Těšit se můžete i na historický šermířský turnaj. Více na www.stajrozarka.cz.

Po stopách kocoura Mikeše

19. září od 8 hodin se koná 12. ročník tradičního pochodu "Po stopách kocoura Mikeše" v Ladově kraji. Každé dítě dostane na startu malou hračku a každý pejsek pamlsek. Více o akci se dozvíte na: www.mnichovice.info

Klecanský Pravý Hradec zve na seznamovací den

Chcete se seznámit s novými sousedy, kterých v Klecanech stále přibývá? Nebo jste to vy, kteří se nedávno přistěhovali a chtěli byste se seznámit se starousedlíky? Přijďte v neděli 20. září ve 14 hodin na náměstí Třebízského a přineste něco dobrého na ochutnání, přiveďte děti, rodiče a své nové sousedy. Připraven je program pro děti i dospělé. Více se dozvíte na www.klubklicek.cz.

 

reklama
#akce pro děti #tipy na výlety s dětmi

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.