Konečně do fitka! Jaká konkrétní opatření na vás v posilovnách čekají?

Zkuste ze skříně vytáhnout činky a zkusit to hezky postaru – uvidíte, že to bude zábava
Foto: Pixabay
Zkuste ze skříně vytáhnout činky a zkusit to hezky postaru – uvidíte, že to bude zábava

Po dlouhotrvajících omezeních se znovu otevřela fitness centra a posilovny. Sice se jich týká několik omezení, ty ale nedočkavé sportovce od návštěvy oblíbeného fitness centra neodradí. Obnovené sportovní úsilí ještě více podpoříte kvalitní výživou.

reklama

Téměř půl roku trvající utrpení skončilo. V pondělí 17. května se otevřely nejen restaurační zahrádky, ale také některá fitness centra. Na tento krok se vzhledem k nepříznivému vývoji počasí těšila spousta sportovců.

Radost z otevření posiloven kazí řada omezení

Do posilovny zatím nelze vyrazit jen tak. Návštěvníci musí disponovat negativním testem, potvrzením o ukončeném očkování nebo o prodělané nákaze za posledních 180 dní. Navíc nelze využít společné umývárny a sprchy.

Ani to není jistota, že se do fitka dostanete. Na 15 m2 totiž musí být pouze jeden cvičící a v prostoru posilovny se ve stejnou dobu nesmí pohybovat více než deset osob. Pro spoustu fitness center to byl důvod, proč s otevřením vyčkávají na další rozvolnění.

Neklesejte na mysli, sportujte a jezte zdravě

Do fitka většinou vyrazili ti největší fanoušci. Pro nás ostatní to ale neznamená, že bychom měli v tréninku polevit, i když už nám chybí činky a posilovací stroje. Cvičit lze doma, například podle videí od profesionálních trenérů, nebo můžete vyzkoušet některý z venkovních tréninků. Rovněž můžete zkusit ze skříně vytáhnout činky a zkusit to hezky postaru – uvidíte, že to bude zábava!

Nezapomínejte také na zdravou a pestrou výživu, v níž by neměly chybět doplňky stravy určené pro sportovce. Řada sportovní výživy Herbalife H24® zahrnuje elektrolytové a proteinové nápoje i vyvážená jídla v prášku s různými příchutěmi. Všechny produkty H24 zakoupíte v distributorské sítí Herbalife Nutrition.

reklama
#cvičení #životný styl #posilovna #svaly #léto #postava

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.