Recenze respirátoru od českého výrobce

Během nošení respirátoru jsem byl příjemně překvapen, jak perfektně sedí
Během nošení respirátoru jsem byl příjemně překvapen, jak perfektně sedí
komerční sdělení

Jelikož se na nás už od léta valí upozornění, že na podzim zřejmě budeme muset počítat s další covidovou vlnou, chtěl jsem být připraven. Ačkoliv jsem očkován, mám z koronaviru respekt a myslím na bezpečí své i svých blízkých. Proto bylo mou prioritou nakoupit opravdu kvalitní respirátory, jež mou rodinu ochrání.

reklama

Překvapení pro začátek

Začal jsem pátrat na internetu a narazil na českého výrobce Good Mask. Hned ze startu na mě čekalo dvojnásobné překvapení. Za prvé jsem ihned nabyl jistoty. Trefil jsem do černého, a za druhé mně vyrazila dech nabídka, že mi pošlou respirátory na vyzkoušení zcela zdarma. V současné době vám jen tak někdo něco zcela zadarmo nenabídne. O to víc jsem byl přesvědčen: Tato firma za svými výrobky pevně stojí.

Proč ano

V prvé řadě mě zajímalo, zda respirátory splňují normu FFP 2. To znamená, jak je to s účinností filtrace vzduchu. Certifikované respirátory Good Mask jí dosahují z více než 95 %. Díky tomu vás efektivně ochrání před bakteriemi, viry, kapénkami i prachem. Disponují totiž 2 aktivními filtračními vrstvami. Jejich předností je též použití špičkových českých materiálů, které jsou neporovnatelné se zbožím pochybné kvality z Číny.

Bezvadné nošení

Během nošení respirátoru jsem byl příjemně překvapen, jak perfektně sedí. Pomocí rozšířené nosní výztuže si ho přizpůsobíte svému obličeji tak, aby ideálně plnil svůj účel, a přitom vás nikde netlačil. Po špatné zkušenosti s čínskými respirátory mě hlavně zajímalo, jak se mi v něm bude dýchat. Musím říct, že naprosto bez potíží. Respirátor je vyroben z prodyšného, ultratenkého materiálu, jenž vás nijak v dýchání neomezuje. Také se mi u něho nestalo, že by byl zapařený a zvlhlý. Má dcera, která má citlivou pokožku, si jeho nošení také pochvaluje. Po sundání respirátoru se jí na obličeji neobjevila vyrážka.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/recenze-respiratoru-od-ceskeho-vyrobce-67029
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.