Simona Krainová prozradila recept na dokonalé břicho, ruce a hýždě

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová

Česká kráska Simona Krainová  vyslyšela prosby svých fanynek a v příspěvku na instagramu s nimi nasdílela celý návod na to, jak si vyrýsovat dokonalou postavu. Zvládne to každý! Vzhledem k neuvěřitelné figuře modelky se to určitě vyplatí.

reklama

Pokud toužíte po dokonalé postavě, ale doteď jste zkátka nevěděli, jak na to, nezoufejte. Instruktážní video od Simony Krainové, kde předcvičuje jógu spolu s jogínkou, která sestavu vytvořila, vás cvičením provede krok za krokem.

Nejde ani o nic příliš těžkého, s trochou píle zvládne tyto cviky opravdu každý a navíc jen za pár minut.

„Často mi píšete o cviky na bříško, zadek a nohy, tak tady máte úžasnou sestavu vytvořenou jógínkou, která dá zabrat každé partii na vašem těle. Navíc tyto cviky můžete provádět v teple vašeho domova. Tak co, ještě se tady najde někdo, kdo bude hučet, že to nejde, blablabla a není čas? Tak šup šup,“ objevilo se v popisu u videa.

Výmluvy na to, že na cvičení nemáte čas, vám tedy už nepomohou. Celá sestava účinných a tvarujících jógových cviků na instagramovém profilu Simony Krainové má totiž se vším všudy jen pouhé tři minuty.

Na tuto sestavu, která se v podání Simony zdá spíše jako odpočinkový relax než cvičení, si zkrátka najde čas úplně každý.

V józe se využívá plank k posílení hlubokých svalů břišní dutiny, aktivaci středu těla a posílení středu těla. Říká se, že pravidelným praktikováním planku se dokážeme dostat do lepší fyzické kondice a neodmyslitelně tak získat kontrolu nad svým držením těla,“ vysvětlila pod videem Simona benefity jedné z pozic, která se ve videu objevila. 

Mimo dokonalou postavu tedy těmito cviky docílíte i správného držení těla.

KAM DÁL: Kim Kardashian šokuje svou dokonalou postavou dokonce i po čtyřicítce.

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/simona-krainova-prozradila-recept-na-dokonale-bricho-ruce-a-hyzde-68375
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.