Je jen málo hereček, které jsem neměl, říká milovník Jiří Langmajer

Jiří Langmajer je nyní šťastně ženatý po boku Adély Gondíkové
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (5)
Jiří Langmajer je nyní šťastně ženatý po boku Adély Gondíkové
zajímavost

Do Kriminálky Anděl naskočil nově Jan Souček v podání Jiřího Langmajera. Ten si svou novou polohu opravdu užívá, ačkoliv nejde o typ role, kterou běžně dostává. Jak přiznal, režiséři ho chtějí vidět spíše s krásnou herečkou v posteli než uprostřed nebezpečné střílečky. 

reklama

Už celé roky má Jiří Langmajer pověst svůdníka, kterému prošlo postelí nespočet žen. Jak je to doopravdy, to se můžeme jen domnívat. Vyprávět by mohla jeho první manželka Kamila, se kterou má dvě dcery. S věkem ale zmoudřel. Postupně.

Proutník i před kamerou

Když si našel Adélu Gondíkovou, ještě chvíli trvalo, než začal sekat latinu. Známá je jeho romantická večeře s mladičkou herečkou Eliškou Křenkovou, na kterou si vyšli už před deseti lety. Gondíková se k tomu snad nikdy nevyjádřila, nakonec s Langmajerem skončili před oltářem a dnes platí za jeden z nejstabilnějších párů. 

Pověst už Langmajera ale zkrátka předchází, a tak není divu, že obvykle dostává role nevěrných mužů, milenců a lovců. „Je málo filmů a i hereček, se kterými bych před kamerou nesouložil,“ překvapil nedávno svým vyjádřením. „Už před několika lety, přibližně před třemi až čtyřmi lety, jsem v jednom rozhovoru slíbil, že už zkrátka před kamerou souložit nebudu.“

Ani s blížící se šedesátkou nemá klid

To se mu ale nepovedlo. „Přišla nabídka na film Ostrov, ve kterém se opět miluji s krásnou ženou, v tomto případě Janou Plodkovou. Je to tedy věc, která mi je asi souzena. Už jsem si na to doma i stěžoval, že se snad ani v šedesáti letech nebudu moci pořádně „nažrat“, protože mě neustále svlékají a chtějí po mně, abych tyhle směšný věci před kamerou dělal. A ona mi na to řekla: „No nediv se, umíš to nejlíp.“ Takže asi tak. Každá role, která není jen o tomto a je zajímavá i něčím jiným než tím fyzičnem, tak pro mě, jako především divadelního herce, je osvěžením,“ dodává Langmajer. 

Navzdory jeho známé zálibě v krásných ženách mu to s manželkou Adélou klape na jedničku a stále jsou zamilovaní jako na začátku. Když se nedávno objevila polovina slavného dua Gondíkových ve společnosti, všichni přítomní museli uznat, že ještě nikdy nevypadala lépe. Nová posila seriálu Ulice patří mezi ženy, které s věkem zrají jako víno. Nejenže má být Langmajer na co pyšný, ale rozhodně si dá určitě pozor, kde tráví večery. Jeho žena by o nové nápadníky jistě neměla nouzi.

Zdroj: redakce, TV Nova, blesk.cz

KAM DÁL: Suchánek natáčí Chataře ze Švihova. Do role proutníka se mu hodil Kolečko s ryšavou partnerkou.

 

reklama
#televize #Jiří Langmajer #Kriminálka Anděl #Adéla Gondíková #Marek Taclík

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.