Open main menu
čtidoma.cz
Nejčtenější téma: #zdraví
Publicistika
Historie
Zdraví a styl
Společnost
Osobnosti
Zajímavosti
Kontakty
Nejčtenější téma: #zdraví
Publicistika
Historie
Zdraví a styl
Společnost
Osobnosti
Zajímavosti
Kontakty
Středa 4. prosince 2024, Barbora
čtidoma.cz
okruh
Praha zahájila geologický průzkum dostavby vnitřního okruhu, celkem bude stát 100 miliard
5. 6. 2020
Geologický průzkum dokončení okruhu vyjde na 22,62 milionu korun
3. 2. 2020
Jan Čižinský: Hnutí ANO nás chce rozeštvat a pak vládnout. Stejnou metodu používá Miloš Zeman
19. 9. 2019
Hřib: Stát podle Babiše Praze na okruhy a nemocnici nepřispěje. Tak nebude ani úřednická čtvrť
17. 9. 2019
Vítěz Indy 500 Pagenaud: Pobrečel jsem si, myslel jsem na svého tátu a slzy mi tekly helmou
4. 6. 2019
Slavná Imola: Na okruhu, kde se před 25 lety zabil Senna, se znovu proháněly formule
30. 4. 2019
Rozhodnuto: Praha se nebude zabývat alternativní trasou Pražského okruhu
26. 2. 2019
Severní variantu okruhu kolem Prahy obce nechtějí. Pane primátore Hřibe, akceptujte vůli lidí
20. 2. 2019
Posun trasy okruhu: Více změn územního plánu, větší zábor půdy a více dotčených lidí
1. 2. 2019
Dolní Chabry protestují proti trase pražského okruhu. Soud pro to neměl pochopení
23. 12. 2018
1
2
3
>
reklama
Dvojí život nevyléčitelně nemocného Pavla Kříže: V Kanadě bychom ho ani nepoznali
Poslední hodiny před smrtí: Poznáte je, tělo se připravuje na konec. Většinou neodvratně
Krásná Eva Perkausová v slzách, všechno může rychle skončit. Manžel asi nepomůže
Lidé zemřou zbytečně, tvrdí Nostradamus i další věštec. Česko čekají velké změny
Nostradamus viděl hrůzy, které se letos mají týkat i Česka. Potvrdil je generál Šedivý i další věštec
Tereza Kostková v slzách, asi nezvládá. Jeden rozvod s režisérem už přitom zažila
Atentát na Putina rozpoutá světovou katastrofu: Věštec Irlmaier vidí světovou válku a zničenou Prahu
Krásná Eva Burešová v slzách. Konec ZOO a zdá se, že se jí život rozpadá. Může za to Forejt?
reklama
reklama
To nejzajímavější do Vašeho e-mailu
Odebírat
Souhlasím s odběrem důležitých zpráv ze ČtiDoma.cz do mé e-mailové schránky.