Victoria Beckham prozradila, jaké je tajemství jejího dlouholetého manželství

David a Victoria Beckham si řekli své "ano" v roce 1999
David a Victoria Beckham si řekli své "ano" v roce 1999
zajímavost

Žena legendárního fotbalisty Davida Beckhama prozradila, co podle ní stojí za tím, že jim manželství vydrželo už více než dvě dekády. Odpověděla tak na neustálé dotazy jejích fanoušků, které zajímalo, jak je možné, že jim to spolu po letech vztahu stále klape.

reklama

V pořadu Good Morning, America byla hostem Victoria Beckham, slavná zpěvačka a manželka legendárního fotbalisty Davida Beckhama. Moderátoři televizní show se jí zeptali na to, jaká manželská moudra by jednou chtěla předat svým dětem, a pořádně tím zpěvačku zaskočili.

„Proboha. Manželská moudra? Já vlastně nevím," vychrlila ze sebe zaskočeně.

Po chvilce zamyšlení ji ale přeci jen napadlo, co je vlastně tím, co jí pomohlo udržet si její manželství neuvěřitelných 23 let. „Vzájemně se podporujeme. David je naprosto neuvěřitelný otec a skvělý manžel,“ uvedla.

„Máme spolu spoustu legrace. Stojíme za sebou ve všem, co děláme. Jde hlavně o zábavu a o to, abyste si společnost té druhé osoby užívali. Prostě s ním ráda trávím čas, což je po těch všech letech úspěch. Je to bonus,“ pokračovala Beckham s úsměvem.

David Beckham se svou ženou začal randit v roce 1997 a netrvalo dlouho a tvořili manželský pár. Své "ano" si řekli jen o dva roky později, tedy roku 1999. Ze svazku byla většina fanoušků slavné zpěvačky i fotbalisty nadšená, jejich svatební obřad jako takový ale řadu lidí pobouřil. Podle mnohých se totiž příliš vychloubali svým bohatstvím.

Konal se v zámku Luttrellstown nedaleko Dublinu, nevěsta na sobě měla čelenku z osmnáctikarátového zlata, nádhernou luxusní róbu od známé návrhářky a spolu s ženichem seděli na zlatých trůnech.

Snubní prstýnky jim tehdy slavnostně "donesl" jejich syn Brooklyn, kterému tehdy byly pouhé čtyři měsíce. Od té doby k nim do rodiny přibyl ještě Romeo (20), Cruz (17) a Harper (11).

V roce 2017 si manželský pár dokonce slavnostně obnovil svůj svatební slib, tentokrát už ale jejich obřad nebyl takovou přehlídkou luxusu. Konal se v jejich domě, kam byli pozváni jen ti nejbližší.

Zdroj: The Independent

KAM DÁL: Slavný herec (24) byl odsouzen za vraždu matky. Hrůzný čin detailně popsal.

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/victoria-beckham-prozradila-jake-je-tajemstvi-jejiho-dlouholeteho-manzelstvi--71174
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.