Muž při renovaci domu objevil jeho děsivou minulost

Majitel domu objevil při jeho renovaci pod kobercem skvrny od krve, to ale nebylo vše
Majitel domu objevil při jeho renovaci pod kobercem skvrny od krve, to ale nebylo vše
zajímavost

Staré domy mohou skrývat velmi nepříjemná překvapení. O tom se přesvědčil i majitel jednoho domu, který byl postavený již před více než 100 lety. Při jeho renovaci totiž objevil něco, co ho pořádně vyděsilo.

reklama

Američan si pořídil 110 let starý dům a poté, co začal s jeho renovací, se nestačil divit. Objevil totiž něco, co připomínalo scény z hororového filmu. Vše, co našel, detailně zdokumentoval a podělil se s tím se svými fanoušky na sociální síti.

Podivných věcí okolo i uvnitř domu si údajně všiml ještě předtím, než začal s jeho renovací. Před domem stál podivně vyhlížející keramický trpaslík. Zvláštní na něm bylo to, že měl oči zabarvené na černo. Něco takového mladík ještě neviděl, ale tehdy tomu ještě nepřikládal velký význam.

Vše se ale změnilo v momentu, kdy na domu pokročil s renovací stěn a podlah. Našel totiž něco, co vyděsilo nejen jeho samotného, ale také tisíce lidí na sociální síti.

„Poté, co jsme odkryli koberec, jsme na zemi objevili nějaké podivné skvrny,“ napsal u příspěvku.

„Nejdřív jsme si nebyli jistí, o co přesně se jedná. Nakonec jsme se ale shodli na tom, že jde o skvrny od krve. Bylo jich tam opravdu hodně,“ pokračoval.

Ve videu bylo jasně vidět, že pod kobercem v jednom z pokojů starého domu se ukrývalo alarmující množství skvrn od krve. Muž nakonec na místo zavolal policii. Nebyl si totiž jistý, jestli se v domě náhodou někdo nepokoušel zakrýt stopy vraždy.

Po příjezdu mu policie potvrdila, že se skutečně jedná o skvrny od krve, bez dalších testů ale údajně nebyli schopni určit, jestli jde o krev lidskou nebo zvířecí.

To ale nebylo vše.

Po stržení tapety na zdech objevil mladík podivné malůvky, které vypadaly, jako že jsou namalované krví. Někdo na zdi domu namaloval obrys lebky a podivné příšery, které majitele domu vyděsily ještě více než skvrny pod kobercem.

Fanoušci pod videem radili, ať nechá dům domem, sbalí si svých pět švestek a vezme nohy na ramena. Takhle totiž podle nich začíná většina hororových filmů.

Hororové filmy začínají koupí přesně takových domů,“ napsal sledující.

 

@hausoftherisingsun Reply to @house.ofthe.rising.sun The officer said she would check for any cases linked to the house before testing anything #foryou #crimetok ♬ Pink Soldiers - 23

 

 

KAM DÁL: Pozor v hotelových pokojích: Hledejte skryté kamery, radí expert.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/muz-pri-renovaci-domu-objevil-jeho-desivou-minulost-69341
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.