Muže vyděsil stoletý hrob. Něco z něj totiž vyčuhovalo

Joel nemohl uvěřit tomu, co na hřbitově našel
Joel nemohl uvěřit tomu, co na hřbitově našel
zajímavost

Mladík se procházel okolo hřbitova, všiml si ale něčeho podivného na rohu jednoho starého hrobu. Z praskliny něco vyčnívalo ven. Video, které na hřbitově pořídil, obletělo internet a vyděsilo miliony lidí.

reklama

Joel Morrison, žijící v Kalifornii, zažil jeden z nejděsivějších dnů svého života. Vydal se totiž na procházku kolem hřbitova, kde objevil něco strašného. V momentě, kdy procházel kolem sto let starého hrobu, si všiml něčeho, co vyčuhovalo z praskliny pod náhrobním kamenem.

„Procházeli jsme se kolem hřbitova, vtom jsem ale uviděl něco nechutného,“ řekl ve videu.

„Tady je nějaká prasklina na jednom z hrobů a trčí z ní lidské vlasy,“ pokračoval. „Vážně,“ dodal třesoucím se hlasem.

Nakonec na místo přiblížil svou kameru a na videu bylo jasně vidět, že se s největší pravděpodobností opravdu jedná o černé vlnité lidské vlasy.

Někteří sledující pod video sdíleli velmi znepokojivá vysvětlení. „To je normální, to se může stát. Stává se to hlavně po vydatných deštích nebo záplavách, ta voda může vyplavit těla na povrch,“ napsal jeden.

„Nebyl ten člověk pohřbený blízko stromu? Jednou nám někdo, kdo pracuje na hřbitově, radil, abychom si nevybírali hrob vedle stromu, protože se může stát přesně tohle,“ napsal sledující.

Někteří uživatelé na sociální síti radili Joelovi, aby zavolal policii, mysleli si totiž, že se na místě někdo pokusil zbavit se těla.

„Zavolej policii. Ten hrob je asi 100 let starý a lidské vlasy se rozloží asi za 2 roky,“ vysvětlil jeden z fanoušků.

„Není to jen paruka? Možná si z vás chtěl někdo vystřelit,“ objevilo se pod příspěvkem

Video na sociální sítě sdílela mladíkova sestra, která v následujícím příspěvku prozradila, že druhý den už u hrobu vlasy nebyly.

 

@kaitielynnme My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #tumbleweave #cemetery #corpse #grave #gross #wtf #omg ♬ original sound - Kaitlynn Erbeznik

 

 

KAM DÁL: Dívka zkolabovala po vypití běžně dostupného nealka.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/muze-vydesil-stolety-hrob-neco-z-nej-totiz-vycuhovalo-69428
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.