Nachytala manžela na jejich společném videu z dovolené

Manželka si myslela, že ji její životní partner natáčí na pláži, ale opak byl pravdou
Manželka si myslela, že ji její životní partner natáčí na pláži, ale opak byl pravdou
zajímavost

Šokovaná žena se doma podívala na video, které ji zobrazuje na písečné pláži, a všimla si na něm něčeho, co asi vidět nechtěla. Její manžel teď bude mít plné ruce práce s vysvětlováním svých motivů.

reklama

Mladý pár spolu vyrazil na dovolenou na pohádkové pláže u americké Floridy a zatímco si užívali krásného slunného počasí, manžel ženy měl plné ruce s natáčením. Jeho žena ale nebyla tím hlavním objektem jeho zájmu.

Nic netušící manželka se totiž doma podívala na videa, které její milý na pláži natočil. V danou chvíli si myslela, že točí ji, ale po přiblížení záběru zjistila, že se za ní koupe žena v bikinách. Na svém profilu na sociální síti se svěřila s tím, že zjistila, že ji její partner na pláži natáčel jen proto, aby si mohl záběry následně přiblížit na ženu s dokonalou postavou, která se koupala několik metrů za ní.

Bohužel o tom nebylo nejmenších pochyb. Manžel ženy totiž nepřestal natáčet ani v momentě, kdy jeho milá odešla ze záběru a poté ho dokonce přiblížil na krásku v pozadí, která si nic netušíc upravovala vlasy.

„Tak jsem se podívala na video, které můj manžel natočil na Floridě,“ napsala žena na sociální síti.

„Já jsem tam pózovala jako o život a on zatím natáčel nějakou holku v bikinách, která stála několik metrů za mnou,“ pokračovala.

Zdálo se, že žena bere celou situaci s humorem. Sledující, kteří na video narazili, ale byli chováním manžela naprosto zhrozeni.

„Tohle má být vtipné? Po tomhle bych asi byla rozvedená,“ objevilo se pod příspěvkem.

„On natáčí nějakou holku bez jejího vědomí a ještě určitě ranil tvoje city. Já nechápu, jak ti to může nevadit,“ napsal jeden ze sledujících.

 

@thicctok5280 #married #men #husbands #dadsoftiktok #momsoftiktok #florida #maincharacter ♬ Paradise - Bazzi

 

 

Zdroj: TikTok/@thicctok5280

KAM DÁL: Myslela si, že má na zádech akné. Bylo to ale něco mnohem horšího.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/nachytala-manzela-na-jejich-spolecnem-videu-z-dovolene-69952
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.